Nu direct leverbaar bij Kanteff Speech Processing! Kies voor een volledig pakket of voor een upgrade van uw huidige Dragon Professional/Premium!

Met de gloednieuwe Dragon Professional Individual 15 zet u uw stem aan het werk om rapporten, e-mailberichten en formulieren op te stellen en nog veel meer te doen. Dankzij de volledig nieuwe spraakengine van de volgende generatie met Deep Learning-technologie werken de dicteer- en transcriptiefuncties ongeƫvenaard snel en nauwkeurig. U bent dus veel minder tijd kwijt aan documentatie en heeft de handen vrij voor activiteiten die de bedrijfsresultaten bevorderen.

Laat Dragon voor u werken

Als professional krijgt u dagelijks met behoorlijk wat documentatietaken te maken. Ontdek hoe u deze taken met Dragon Professional Individual sneller en nauwkeuriger kunt afhandelen, zowel op kantoor als daarbuiten, zodat u zich kunt concentreren op activiteiten die omzet genereren.

Met de kracht van Deep Learning - Snel en nauwkeurig documenten afhandelen

Dankzij de spraakengine van de volgende generatie met Deep Learning-technologie past Dragon zich aan uw stem en wisselende omgevingsfactoren aan, zelfs tijdens het dicteren. Maak snel en nauwkeurig documenten en rapporten en handel taken op de computer in recordtijd af, gewoon met uw stem.

Dragon onthoudt woorden en zinsdelen die u veel gebruikt zodat er zo min mogelijk correcties nodig zijn.Bijzonder nauwkeurig wanneer iemand met een accent spreekt of bij gebruik in een enigszins lawaaierige omgeving, zoals een kantoortuin.Met de Smart Format Rules zien afkortingen, datums, telefoonnummers en andere teksten er altijd uit zoals u dat wilt.

Opmaak, zoals vet of onderstrepen, past u toe met uw stem.

Het programma werkt in populaire zakelijke programma's.

Onderweg aan het werk

Documentatietaken afhandelen - altijd en overal

Voldoe aan de documentatieverplichtingen, zelfs als u onderweg bent. Dragon werkt met veelgebruikte apparatuur, waaronder draagbare pc's met een touchscreen.

Bestel hier uw Dragon Professional Individual