Speech Processing Solutions lanceert de nieuwste versie van zijn Philips SpeechLive dicteerworkflow software. De nieuwste release biedt een volledig geïntegreerde spraakherkennings- en transcriptieservice waardoor opnames nog sneller in tekst kunnen worden omgezet. Spraakopnames kunnen om het even waar gemaakt worden met behulp van een voice recorder of een Smartphone App en kunnen snel worden omgezet in geschreven documenten. Hierdoor kunnen drukbezette professionals tijd en middelen besparen.

Philips SpeechLive verhoogt flexibiliteit en productiviteit

De nieuwe update biedt verschillende voordelen voor zowel de administrators als voor de gebruikers. “Gebaseerd op de waardevolle feedback van onze klanten, hebben we een aantal veranderingen in ons systeem aangebracht, waardoor het creëren van documenten nu nog sneller en makkelijker verloopt” legt Dr. Thomas Brauner, CEO van Speech Processing Solutions uit. Auteurs en secretaresses kunnen genieten van een uitgebreid pakket van nieuwe opties, waaronder aanpasbare pop-up meldingen, zoek- en filterfuncties, een archieffolder en een full online player voor elke gebruiker.

Secretaresses krijgen nu meer controle over hun instellingen en kunnen deze naar wens aanpassen. Ze zullen gebaat zijn met de instellingen voor auto backspace en aanpasbare spoelsnelheid, met de directe toegang tot alle dictaten van een auteur binnen een nieuwe mapweergave in boomstructuur en met de mogelijkheid tot configureren van het voetpedaal. “Als u dringend iets moet uitgetypt hebben wanneer uw assistent(e) afwezig is, of ziek, of gewoon te druk bezig, kunnen onze goedgetrainde transcriptiemedewerkers dit overnemen voor u” vervolgt Dr Brauner. Opnames kunnen gelijk wanneer verstuurd worden naar de Philips SpeechLive Transcriptie Service en worden verwerkt binnen een korte doorlooptijd.

Recorder app biedt volledige mobiliteitPhilips brengt ook een nieuwe update uit van zijn voice recorder app waarmee notities en ideeën van waar dan ook kunnen worden opgenomen. De gratis dicteerapp biedt een uitstekende opnamekwaliteit en nieuwe professionele functies zoals het invoegen of het uitknippen van specifieke fragmenten, handige share functies en een speciale “car mode” voor veilig en eenvoudig gebruik tijdens het rijden. “Of we nu net uit de rechtbank komen, in een ander kantoor zijn of gewoon thuis, het doet er niet toe. We kunnen onze dictaten onmiddellijk voor transcriptie doorsturen naar onze secretaresses,” zegt Dan Hutchinson, Managing Director bij Cooke and Hutchinson, een vermaard Australisch advocatenkantoor.

Beheerders kunnen makkelijker en sneller gebruikers toevoegen en aanpassen. Andere voordelen van de nieuwe update zijn een verkort aantal vereiste kliks om gebruikers achtereenvolgens toe te voegen, een beter overzicht van de activeringsstatus van de gebruikers en een configureerbare automatische archivering van afgewerkte dictaten.