SpeechAir en spraakherkenning

PHILIPS SPEECHAIR EN SPEECHLIVE SPRAAKHERKENNING IN DE CLOUD!

Zowel de SpeechAir, alsook SpeechLive zijn ideaal voor iedereen die zakelijk veel op reis is en niet altijd vanaf een vaste werkplek werkt.

Ingo Bischof, MBA, directeur van IVAM Gebäudemanagement GmbH, is enthousiast over de voordelen van deze beide oplossingen: "Door de Philips dicteeroplossingen is het voor ons veel gemakkelijker om de status van de onroerende goederen die wij beheren na te gaan en deze te dicteren. De gedicteerde opnames worden naar onze back office verzonden.

We besparen zeer veel tijd omdat met de transcriptie al begonnen kan worden, nog voordat wij terug op kantoor zijn."

Uitzonderlijke opnamekwaliteit en intuïtieve opnamebesturing

De drie microfoons in de SpeechAir zorgen voor ultieme geluidskwaliteit in elke opnamesituatie. Achtergrondgeluiden worden gefilterd en de stem wordt in uitstekende kwaliteit opgenomen. Het resultaat zijn uitstekende afspeel- en spraakherkenningsresultaten. Begin dit jaar kreeg de SpeechAir van Nuance Communications zelfs de hoogste score voor opnameprecisie. De schuifschakelaar zorgt voor een efficiënte en intuïtieve bediening van het apparaat met slechts één hand. Opnames kunnen m.b.v. schuifschakelaar gestart, gepauzeerd, gestopt, afgespeeld en vooruit- of teruggespoeld worden.

Altijd verbonden dankzij WLAN- en Bluetooth-functie

De WLAN- en Bluetooth-interfaces maken draadloze overdracht van de voltooide opnames en toegang tot klantgegevens in het betreffende documentbeheersysteem, e-mails en kalender mogelijk. Deze functie weet ook gynaecologe dr. Doris Ulreich-Laussermayer te waarderen. "Via WLAN kan ik thuis en onderweg aanvullingen naar de pc in de spreekkamer verzenden, die mijn assistentie vervolgens kan verwerken. Wat mij bovendien zeer goed bevalt aan SpeechAir is dat deze mobiel is en ik mij vrij door de spreekkamer kan bewegen. Het antimicrobiële oppervlak van de SpeechAir is een positief bijkomend effect voor de hygiëne in mijn spreekkamer", aldus de gynaecologe.

SpeechLive spraakherkenning: praten, verzenden, gereed document ontvangen

De cloudgebaseerde dicteeroplossing SpeechLive werd uitgebreid met een spraakherkenningssoftware, die in 21 talen beschikbaar is. Gesproken tekst wordt nu in een handomdraai omgezet in geschreven tekst. SpeechLive kan zonder software-installatie via elke webbrowser altijd, op elke plek en op elk tijdstip, gebruikt worden. "Onze firma is verdeeld over twee verschillende locaties. Afgelopen week heb ik op kantoor in Melbourne gewerkt, deze week buiten de stad in Mount Waverley. Het is fantastisch om vanaf elke plek te kunnen werken, zonder eraan te moeten denken om iets mee te nemen. Ik kan mij vanaf elke computer aanmelden", aldus een enthousiaste Nicole Honan, hoofd van het advocatenkantoor Hicks Oakley Chessell Williams.

Neem voor meer informatie contact met ons op.