SpeechMike Premium Air

Speech Processing Solutions, de nummer 1 ter wereld in professionele dicteeroplossingen, heeft een nieuwe draadloze dicteermicrofoon aangekondigd.

Met de Philips SpeechMike Premium Air kunnen professionals in de gezondheidszorg, de juridische wereld en de zakenwereld documenten dicteren en zo kostbare tijd besparen. Professionals kunnen zich concentreren op hun hoofdtaken, hun algemene efficiëntie verhogen.

Het nieuwe apparaat wordt de eerste SpeechMike Premium van Philips die werkt met een lithium-ionaccu. Omdat het apparaat geen kabel nodig heeft om spraakopnamebestanden naar de computer te verzenden, kunnen gebruikers rustig rondlopen in hun kantoor terwijl ze hun gedachten opnemen. “Het nieuwe apparaat stelt gebruikers in staat om te genieten van alle voordelen van de marktleider, SpeechMike Premium, zonder de beperkingen van een kabel” legt Dr Thomas Brauner, CEO van Speech Processing Solutions, uit.  

De spraaktechnologie zonder verlies zorgt dat de stem van de gebruiker veilig verzonden wordt naar de computer met de hoogste geluidskwaliteit en zonder onderbrekingen. Dr Brauner vervolgt: “Onze geavanceerde technologie zorgt ervoor dat ieder woord opgenomen wordt, vanaf het moment dat de knop Opnemen ingedrukt wordt. U kunt zelfs tot wel tien meter van uw werkplek af bewegen. Als u toch te ver weg beweegt, zal een discreet alarm u waarschuwen dichter naar uw werkplek te bewegen. Zo zult u nooit belangrijke gegevens verliezen.  

De vrij-beweegbare microfoon is ontkoppeld van de behuizing van het apparaat, wat u de garantie biedt dat er vrijwel geen achtergrond-, aanraak-, klik-, lucht- of constructiegeluid wordt opgenomen. De Philips SpeechMike Premium Air wordt geleverd met een premium microfoon van studiokwaliteit met een geïntegreerd filter voor ruisonderdrukking waarmee uitstekende spraakherkenningsresultaten geleverd kunnen worden. Het apparaat kan gebruikt worden met de nieuwste Philips SpeechExec Pro software met geïntegreerde spraakherkenningsfilters of met de cloudgebaseerde dicteerworkflowoplossing SpeechLive, die vele functies biedt, waaronder een professionele transcriptieservice.  

Het bijgevoegde docking station van Philips maakt snel draadloos opladen binnen drie uur mogelijk en laat uw apparaat direct verbinding maken met het docking station. “Het opgeladen apparaat kan 15 uur lang gebruikt worden. Dit is perfect voor mensen in ziekenhuizen, advocatenkantoren en andere plekken met een hoge administratieve last” aldus Dr Brauner. Als een optioneel voetpedaal verbonden is, maakt het docking station zelfs hands-free opnemen en transcriberen mogelijk.