Hieronder een overzicht van onze referenties.

Deze klanten maken gebruik van onze oplossingen en diensten. Als expert op het gebied van spraakverwerking kunnen we met onze ervaringen altijd een passende oplossing bouwen voor de verschillende klanten uit diverse branches.

Alderse Baas Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor sinds 1978 gevestigd in de Zuidwesthoek van Friesland. De advocaten verlenen bijstand aan MKB-ondernemers en particulieren en zijn gespecialiseerd in de gebieden werk, onderneming, contracten, vastgoed en wonen, overheid, echtscheidings- en erfrecht. Binnen deze rechtsgebieden staan de advocaten van Alderse Baas u met raad en daad bij.

Binnen het kantoor worden verschillende producten gebruikt zoals SpeechExec Enterprise van Philips, maar ook Dragon Professional Anywhere voor directe spraakherkenning in de e-mail en documenten.

Ook ervaren wat Dragon Anywhere spraakherkenning voor u kan betekenen? Neem dan contact op voor een pilot!

Van Diepen Van Der Kroef Advocaten de advocaten van Van Diepen Van der Kroef staan bekend om hun scherpe blik en directe aanpak. Zij zetten complexe zaken helder uiteen en zorgen dat de cliënt precies weet waar hij aan toe is.

Met ongeveer 75 specialisten in allerlei rechtsgebieden vormen zij het grootste onafhankelijke advocatenkantoor van Nederland.

Binnen dit kantoor wordt al weer een aantal jaren gebruik gemaakt van Philips SpeechLive de cloudbased dicteeroplossing.

Verspreid over verschillende vestigingen is het voor de advocaten eenvoudig de dictaten te laten uitwerken en het werk snel en efficiënt te doen.

Van Benthem & Keulen is een fullservicekantoor in advocatuur en notariaat dat al meer dan 80 jaar bestaat. Met ruim 95 juridische professionals richten zij zich op juridische dienstverlening aan grote en middelgrote ondernemingen en instellingen.

In combinatie met de Philips SpeechLive cloud oplossing met de ingebouwde SpeechLive Spraakherkenning heeft dit kantoor gekozen voor een krachtige tool voor het snel kunnen maken en verwerken van de nodige dictaten en documenten.

Het kantoor zocht een nieuw systeem omdat de huidige dicteeroplossing niet meer naar wens functioneerde. Na een korte test met Philips SpeechLive zijn alle advocaten via de SpeechLive App gaan inspreken. Een aantal advocaten maken ook gebruik van de Philips SpeechLive spraakherkenning voor het automatisch laten verwerken van spraak naar tekst.

Ook gebruiken een paar advocaten de Dragon Anywhere spraakherkenning voor het snel en eenvoudig beantwoorden van e-mail.

Ook aan de slag met Philips SpeechLive of Dragon spraakherkenning?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies of proefplaatsing.

Bij Tijssen & Saes advocaten en belastingkundigen hangen ze de toga en bef het liefst aan de kapstok. Simpelweg, omdat ze geloven in de kracht van adviseren boven die van procederen. Want achter iedere vraag schuilt een verhaal.

Een verhaal met meerdere kanten. Kanten die zij allemaal willen ontdekken door te luisteren, door vragen te stellen en durven doorvragen. Tenslotte, hoe meer ze weten, hoe meer ze kunnen.

In combinatie met de Philips SpeechLive cloud oplossing heeft dit kantoor gekozen voor een krachtige tool voor het snel kunnen maken en verwerken van de nodige dictaten en documenten.

Na een korte pilot met Philips SpeechLive zijn alle advocaten via de SpeechLive App gaan inspreken. Enkele maken ook gebruik van de Philips Digital Pocket Memo om zo ongestoord te kunnen dicteren.

Later zal ook de Dragon Anywhere spraakherkenning ingezet gaan worden.

Ook aan de slag met Philips SpeechLive of Dragon spraakherkenning?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies of proefplaatsing.

Van Iersel Luchtman Advocaten, hét advocatenkantoor voor de ondernemer.

Al 65 jaar ondersteunen zij bedrijven en ondernemers in hun groei, of staan ze deze bij in uitdagende tijden. VIL Advocaten leveren juridische diensten van hoge kwaliteit op een tiental rechtsgebieden en zijn tevens gespecialiseerd in diverse branches. Zij weten daardoor precies wat er binnen een specifieke sector leeft.

Na een aantal jaren met Philips SpeechExec Enterprise gewerkt te hebben zocht dit kantoor naar nog wat meer flexibiliteit, in de vorm van Philips SpeechLive cloud oplossing hebben zij dat gevonden. De overstap was snel gemaakt, temeer doordat het kantoor al gewend was om via een App te dicteren.

Ook aan de slag met Philips SpeechLive of Dragon spraakherkenning?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies of proefplaatsing.

Wolthers Jagersma Advocaten

Wolthers Jagersma Advocaten is een moderne gespecialiseerde juridische dienstverlener in de Noordelijke regio van ons land. Anders dan reguliere advocatenkantoren voeren zij geen algemene rechtspraktijk. Ook de toepassing van een digitaal dicteersysteem met spraakherkenning behoord bij een modern kantoor.

Wolthers Jagersma Advocaten heeft de keuze gemaakt voor Philips SpeechExec in combinatie met de Digital Pocket Memo en SpeechMike Premium.

OverstappenEr werd al gewerkt met digitaal dicteren van Olympus, maar na een gedegen advies is toch gekozen voor de overstap naar Philips. Ook het vanuit thuis eenvoudig kunnen versturen van de dictaten was een belangrijke reden om de overstap naar Philips SpeechExec te maken.

SpraakherkenningInmiddels is ook de overstap naar Dragon NaturallySpeaking gedaan. Na een uitvoerige test zijn alle advocaten van dit kantoor overgestapt op SpeechExec Enterprise in combinatie met spraakherkenning. Ook maken zijn gebruik van de Philips SpeechMike Premium voor het direct inspreken van e-mail en documenten met Dragon spraakherkenning. 

Olie & De Jonge Advocaten

Olie & De Jonge Advocaten heeft de keuze gemaakt voor de SpeechExec Enterprise software van Philips. Dit omwille van het eenvoudige en centrale beheer van de software.

Al enige jaren maken de advocaten en secretaresses van Olie & De Jonge Advocaten gebruik van Philips SpeechExec workflow software. Ook wordt door een aantal advocaten van het kantoor dankbaar gebruik gemaakt van de Philips Dictation App.

Een aantal advocaten kan dus via de iPhone dictaten direct naar kantoor versturen, snel veilig en vertrouwd.

Meer informatie over een dergelijke oplossing voor uw kantoor? Neemt u dan even contact met ons op.

Mark Advocaten

MARK Advocaten is een laagdrempelig en vooruitstrevend kantoor, waar de advocatuur op de traditionele wijze bedreven wordt. Het kantoor heeft als visie betaalbare rechtshulp te bieden aan de particulier en ondernemer met als speerpunten kwaliteit en betrokkenheid.MARK Advocaten maakt gebruik van Philips SpeechExec Enterprise binnen een Terminal Server omgeving. 

Het team bestaat uit vijf advocaten, die allen ruime ervaring hebben op het rechtsgebied waarin zij werkzaam zijn. Door de inzet van de Philips Voicerecorder App in combinatie met SpeechExec Enterprise kunnen de advocaten zeer flexibel werken. Op kantoor, thuis of onderweg. 

Ook maakt dit kantoor gebruik van Dragon Professional spraakherkenning. Binnen korte tijd zullen beide producten dan ook gekoppeld gaan worden voor maximale efficiëntie.

Sinds 1 maart 2018 is het kantoor de naam van de eigenaren gaan dragen en is het Bos Van Eck Advocaten gaan heten. Dit kantoor is in 1999 gestart onder de naam Van Riessen Advocaten aan Klein Amerika 17 te Gouda. Margreet Bos en Patricia van Eck hebben het kantoor uitgebouwd tot een kantoor dat zich kenmerkt door de combinatie van hoogwaardige juridische dienstverlening en een praktische no-nonsense aanpak.

Bos Van Eck Advocaten bestaat uit een betrokken team van uitstekende advocaten met verschillende specialisaties, te weten: het ondernemings- en verbintenissenrecht, arbeidsrecht, vastgoed- en omgevingsrecht en het personen- en familierecht.

Zij worden ondersteund door gediplomeerde secretaresses.

Binnen dit kantoor wordt gebruik gemaakt van Philips SpeechExec gecombineerd met de SpeechMike Pro 3700. Ook wordt door een aantal advocaten de Dragon spraakherkenning ingezet voor het snel en eenvoudig dicteren van de vele e-mails, maar ook voor het dicteren van langere stukken in SpeechExec wordt de Dragon spraakherkenning gebundeld ingezet.

Adriaanse van der Weel Advocaten is met zo'n 25 advocaten het grootste kantoor van Zeeland en met drie vestigingen een toonaangevend kantoor in Zuidwest-Nederland. Het is niet alleen één van de grootste kantoren, maar ook één van de oudste: inmiddels bestaat het kantoor zo'n 118 jaar.

Binnen het kantoor wordt op verschillende manier gedicteerd door middel van Philips SpeechExec Enterprise. Een aantal advocaten dicteren graag via de Philips SpeechLive app, een aantal andere weer met behulp van de Digital Pocket Memo DPM 8200.

Voor het eenvoudiger verwerken van de dictaten wordt op de achtergrond ook gebruikgemaakt van de SpeechExec SpeechRecognition Service in combinatie met Dragon spraakherkenning. De secretaresses krijgen zo de uitgewerkte dictaten als tekst en geluid aangeboden voor verdere verwerking.

Ed van Meer, advocaat sinds 2018 heeft met Van Meer JZA bv zijn eigen advocatenkantoor.

Wanneer je rustig over een vraagstuk debatteert vind je altijd een oplossing, hoe lastig dat soms ook lijkt. Er ontstaat pas een conflict als een van beide partijen zich niet meer serieus genomen voelt. Emoties gaan dan overheersen. Rechters toetsen enkel inhoudelijke vraagstukken. Daaruit volgt dat een rechterlijke toetsing zelfs in de verste verte niet in de buurt komt van het eigenlijke conflict tussen partijen. Daarom heeft Ed zich gespecialiseerd in conflictoplossing met behulp van het recht. En procedeert hij alleen als het echt niet anders kan.

Ed zocht naar een oplossing voor de vele e-mails en documenten die hij telkens maar aan het typen was. Aangezien hij gewend was om te dicteren was de stap naar Dragon spraakherkenning makkelijk gezet en maakt Ed inmiddels al weer een aantal jaren gebruik van de Dragon Juridische spraakherkenning.

Van Gelder Advocaten

Bij Van Gelder Advocaten staat de ondernemende mens centraal. Vanaf het kennismakingsgesprek draait het om u en uw vraagstuk. Onze advocaten en medewerkers hebben stuk voor stuk de ervaring om u te adviseren. Omdat zij zelf ondernemend zijn, begrijpen zij wat u bezighoudt en waar uw belangen liggen. Daarnaast blinken zij uit in kennis, creativiteit en communicatieve vaardigheden.

Marieke van Gelder was na een bezoek aan een van de evenementen van Kanteff Speech Processing zo enthousiast over de producten en mogelijkheden dat besloten is om geleidelijk over te gaan naar een totaal oplossing voor dicteren en spraakherkenning.

Philips SpeechLiveDe eerste stap was de implementatie van SpeechExec Pro en later de koppeling met SpeechLive en de Voicerecorder App als standaard platform.

De Voort Advocaten

De Voort Advocaten | Mediators is een advocatenkantoor uit Tilburg dat uitblinkt op het gebied van juridische dienstverlening. Met 30 advocaten en het ondersteunend personeel vormen zij een sterk, gedreven team. Samen werken ze snel, accuraat en doelgericht om hun klanten maximaal te ondersteunen.

Binnen dit kantoor wordt gebruik gemaakt van de Philips SpeechExec Enterprise omgeving welke het beheer tot een minimum beperkt.De automatische installatie en configuratie van de software zorgt er voor dat er nog maar minimale ICT kosten zijn voor het onderhoud van de geavanceerde dicteersoftware.

In combinatie met de SpeechMike en de Digital Pocket Memo van Philips is er een complete oplossing binnen het kantoor voor zowel op kantoor als thuis werken gerealiseerd. 

Inmiddels is ook de SpeechMike Air in gebruik genomen. De Advocaten zijn enthousiast over de mogelijkheden van deze nieuwe SpeechMike, vooral in combinatie met spraakherkenning.

Ook het dicteren middels de Voicerecorder App wordt door dit kantoor al vanaf het begin gebruikt en de gebruikers zien dan ook direct de voordelen van het totale SpeechExec Enterprise platform. Alles integreert naadloos met elkaar.

MannaertsAppels

MannaertsAppels is een middelgroot advocatenkantoor met vestigingen in Tilburg en Breda.

MannaertsAppels richt zich met specialisaties zoals het ondernemingsrecht, arbeidsrecht, vastgoedrecht en aansprakelijkheidsrechtvooral op de ondernemende cliënt.Het kantoor maakt al een aantal jaren gebruik van de Philips Pocket Memo in combinatie met de Philips SpeechExec Enterprise workflow software. Daardoor wordt een optimale samenwerking tussen de kantoren in Tilburg en Breda gewaarborgd. Het uitwisselen van dictaten en overnemen van het nodige werk is op deze manier heel eenvoudig voor het secretariaat.

Recent is ook de overstap gemaakt naar de nieuwe Digital Pocket Memo 8000 serie van Philips.

Stadermann Luiten

Stadermann Luiten Advocaten uit Rotterdam is gespecialiseerd in aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. De advocaten onderscheiden zich door een persoonlijke en cliëntgerichte benadering.

Het kantoor is ooit begonnen met digitale recorders van Olympus in combinatie met DictaNet. Na een aanpassing in de IT-Infrastructuur is besloten om over te gaan naar SpeechExec Enterprise in combinatie met de SpeechMike Air voor het dicteren op kantoor.

Ook heeft het kantoor de Philips Voicerecorder App en de Dictation Hub ingezet voor het mobiel kunnen maken en versturen van dictaten. De advocaten kunnen vanaf de Smartphone dictaten direct naar kantoor versturen.

Inmiddels wordt er ook gebruik gemaakt van Dragon spraakherkenning in de cloud omgeving van Xinno.

Gielink Pensioenrecht

Jos Gielink had al eerder gewerkt met de producten van Philips, dus toen hij een eigen praktijk begon was de keuze snel gemaakt.Kanteff Speech Processing werd gevraagd om een advies te doen op basis van wat eisen en wensen van het kantoor.

Na een korte proefperiode is overgegaan tot aanschaf van een compleet systeem van dicteren gecombineerd met spraakherkenning.

Het kantoor werkt binnen een cloud oplossing en is zeer tevreden over de oplossing zoals aangeboden door Kanteff Speech Processing.

Miek Gielink: "Het overleg met Kanteff was niet alleen erg nuttig, maar ook erg prettig. Alles verloopt prima. Wij zijn wat je noemt ‘tevreden gebruikers’!"

Gielink Pensioenrecht maakt gebruik van SpeechExec Enterprise gecombineerd met Dragon spraakherkenning. Door gebruik te maken van de Philips SpeechMike Premium wordt een zeer nauwkeurige herkenning met de spraakherkenning behaald.

Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Asselbergs & Klinkhamer Advocaten heeft gekozen voor SpeechExec Enterprise met de Philips Voicerecorder App en Mobile Service.

Het kantoor zocht een oplossing onder Windows Terminal Server en heeft na een uitvoerige test gekozen voor Philips SpeechExec.

Voor het dicteren op kantoor wordt gebruik gemaakt van de Philips SpeechMike Air. Voor het werken thuis en onderweg is de Voicerecorder App op de smartphone ingezet.

Inmiddels wordt er door een aantal advocaten ook gebruik gemaakt van Dragon spraakherkenning en na de overgang naar een nieuwe IT omgeving krijgen alle advocaten de beschikking over de spraakherkenning.

Ook zal de overstap naar de Philips SpeechLive Cloud oplossing in gang gezet gaan worden.

Van Traa

Van Traa is een bijzonder advocatenkantoor.Opgericht in 1898, is het door de jaren heen uitgegroeid tot een internationaal gericht kantoor. Van Traa is daarnaast een kantoor gebleven met beide benen op de grond, en waar gestreefd wordt naar een goed persoonlijk contact met de klant.

Na het uitproberen van verschillende producten van verschillende fabrikanten heeft dit kantoor de voorkeur gegeven aan Philips SpeechExec Enterprise. Vooral de optie om thuis te kunnen werken en dicteren was een belangrijke eis van de advocaten, Philips SpeechExec Enterprise kan deze wens perfect invullen.

Van Traa Advocaten is inmiddels ook begonnen met de implementatie van de Dragon Spraakherkenning binnen de werkprocessen. Een aantal advocaten werkt inmiddels volledig met de spraakherkenning en in plaats van zelf typen wordt duidelijk de voorkeur gegeven aan de spraakherkenning.

Stek Advocaten

Stek is een onafhankelijk Nederlands advocatenkantoor. Stek helpt haar klanten hun juridische doelstellingen te bereiken op de gebieden ondernemingsrecht, financieel recht, geschillenbeslechting en mededinging & gereguleerde markten. Stek biedt toegankelijke topkwaliteit: een persoonlijke vorm van maatwerk op al haar rechtsgebieden.

Jasper Stek maakt al weer geruime tijd gebruik van Dragon spraakherkenning binnen de Xinno Cloud omgeving. Voor het maken van korte dictaten wordt ook gebruik gemaakt van de Philips Voicerecorder App voor de IPhone.

DITISRECHTadvocaten

DITISRECHTadvocaten is een advocatenkantoor dat in hoofdzaak actief is in Zuid-Nederland en Belgisch Vlaanderen.DITISRECHTadvocaten beschikt over een nationaal en een internationaal netwerk.

Het vroegere kantoor Lensen Advocaten werkte al met SpeecExec Pro en de Philips Digital Pocket Memo's.

SpeechExec ProRecent is de overstap gemaakt naar SpeechExec Pro 7 in combinatie met Dragon spraakherkenning. Het kantoor is enthousiast over de kwaliteit waarmee de dictaten worden omgezet in tekst en de tijd die dat scheelt.

SmartPhone App

Ook hebben inmiddels een aantal advocaten de iPhone ingezet als professioneel dicteer apparaat middels de Philips Voicerecorder App.

Van Rooy van Kessel

Van Rooy | Van Kessel Advocaten houdt kantoor in twee plaatsen in Noord-Brabant. Naast de hoofdvestiging in Boxtel hebben zij een tweede kantoor geopend in Schijndel. Het kantoor voert een algemene rechtspraktijk voor zowel ondernemers als particulieren. Het kantoor koppelt het enthousiasme en dynamiek van een jonge onderneming aan een jarenlange praktijkervaring.

Al geruime tijd maakt dit kantoor gebruik van onze diensten. Na een recente update van de SpeechExec Pro software is ook besloten om de Dragon spraakherkenning weer eens te proberen. En met een positieve uitkomst.

De advocaten gaan gebruik maken van de Dragon spraakherkenning in de hun Cloud omgeving, in combinatie met de Philips SpeechOne dicteerheadset. Voor het thuis of onderweg dicteren maken de advocaten gebruik van de Philips Digital Pocket Memo, maar ook de Philips Dictation Recorder App wordt door een aantal advocaten gebruikt.

Groenendijk & Kloppenburg Advocaten

Groenendijk & Kloppenburg Advocaten is een pragmatisch, professioneel en persoonlijk advocatenkantoor uit Leiden. Het veelzijdige team stelt het belang van de cliënt altijd voorop.

Het kantoor maakt al geruime tijd gebruik van de Philips SpeechExec Enterprise Workflow software in combinatie met de SpeechMike en ook de Digital Pocket Memo.

Recent is ook een pilot met spraakherkenning gedaan en al na 2 weken is het besluit genomen om dit voor een groot deel van de advocaten in te zetten!

Dragon Professional Group was in dit geval de oplossing voor het inspreken van e-mail en documenten in de bestaande cloud omgeving van ICT-Concept van het kantoor.

Ook hebben sommige advocaten gekozen voor een Plantronics Draadloze headset waarmee zowel de spraakherkenning als de telefoon bedient kan worden.

Gimbrère International Advocaten

Gimbrère International Advocaten is een internationaal georiënteerd advocatenkantoor met vestigingen in zowel Nederland als Spanje en zijn op het hoogste niveau werkzaam voor particulieren, ondernemingen, instellingen en overheden.

Xinno Hosted Desktop

Sinds de overstap naar de Xinno Hosted Desktop heeft dit kantoor ook de overstap van SpeehExec Pro naar SpeechExec Enterprise gemaakt.

De bestaande hardware kon worden bijgewerkt voor gebruik in de nieuwe omgeving. Ook in de vestigingen in Spanje en Amsterdam wordt inmiddels gebruik gemaakt van de nieuwe SpeechExec Enterprise oplossing.

Na een doeltreffende inventarisatie bleek al vlug dat ook de overstap naar SpeechExec Enterprise, zoals aangeboden in samenwerking met Xinno en logische stap zou zijn.Door de goede samenwerking met Michiel van Delden Xinno was de installatie en overstap dan ook in zeer korte tijd gerealiseerd.

Dornstedt Advocatuur

Dornstedt Advocatuur is een jong en dynamisch advoca- tenkantoor in Hellevoetsluis, onder de rook van Rotterdam. Zij zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht en ondernemingsrecht.

Binnen het kantoor wordt er gebruik gemaakt van SpeechExec Enterprise in combinatie met Dragon spraakherkenning.

L&A Advocaten

L&A Advocaten is een gespecialiseerd team van advocaten op het gebied van arbeidsrecht en ambtenarenrecht. De cliënten zijn met name grote en middelgrote (internationale) ondernemingen, bestuurders en werknemers in het hogere (management) segment.

L&A is in 2008 is opgericht als specialistisch arbeidsrecht nichekantoor, maar inmiddels is het kantoor uitgegroeid tot een team van thans 6 advocaten en een senior legal counsel.

Een aantal advocaten binnen het kantoor maken gebruik van de Dragon spraakherkenning met een op het kantoor aangepast lexicon. Recent is ook de upgrade naar Dragon Professional Group gedaan voor een volledige integratie met de Office 365 omgeving.Tevens maken de advocaten gebruik van de Philips SpeechMike Premium voor een optimale opname van de stem voor de spraakherkenning.

Smithuijsen Winters & De Vries

Bij Smithuijsen Winters & De Vries bent u welkom. Dat merkt u aan de informele, prettige sfeer. Aan het persoonlijke contact met de advocaat van uw keuze. En aan de zorgvuldigheid waarmee zij opkomen voor uw juridische belangen.

Met 35 advocaten en ruim 30 medewerkers is deze nieuwe combinatie meteen een van de grootste advocatenkantoren in de regio en een Top-50 kantoor in Nederland.  

Kanteff Speech Processing heeft beide kantoren uitgerust met een digitale dicteeroplossing van Philips, SpeechExec Enterprise in combinatie met de Digital Pocket Memo. Kanteff Speech Processing kan deze dicteeroplossingen naadloos integreren in de gebruikte Citrix oplossing, met alle voordelen voor het gezamenlijk kantoor als voor de cliënten!

Philips SpeechExec Enterprise is door Citrix als Citrix Ready beoordeeld.

De Haan Advocaten & Notarissen

De Haan Advocaten & Notarissen is hét advocaten- en notarissenkantoor voor de kritische ondernemer, particulier en overheidsinstelling die een doeltreffende juridische oplossing verlangt.

Sinds december 2010 maakt dit kantoor gebruik van SpeechExec Enterprise in combinatie met de Philips Pocket Memo LFH 9600 serie. Na een lange periode van problemen met andere producten is besloten om een project te doen met Philips SpeechExec Enterprise. dit is door de gebruikers zo goed ervaren dat de invoering versneld is afgehandeld.

Zowel de ICT beheerders als de advocaten zijn zeer tevreden over het product en de eenvoud in de toepassing. Vooral het makkelijk kunnen downloaden onder Citrix vanaf een Thin Client gaf in het verleden nogal eens problemen.

Ook wordt er binnen het kantoor steeds meer gebruik gemaakt van de Dragon spraakherkenning voor het dicteren van processtukken en vooral e-mail.

Haans Advocaten

Deskundig en Betrokken

LGL Legal is al sinds 1947 gevestigd midden in het deltagebied van Zeeuws-Vlaanderen tot Moerdijk en van Breda tot Zierikzee. Mede door de ligging en historie hebben ze een sterke expertise in de branches bouw en vastgoed, techniek, agro en schaal- en schelpdiervisserij opgebouwd.

De naam Haans Advocaten Bergen op Zoom is per 1 juni 2020 gewijzigd in LGL legal. Deze nieuwe naam markeert de volgende stap in de ontwikkeling. Een eigentijds kantoor met de deskundigheid en betrokkenheid die ons al meer dan 70 jaar kenmerkt.

SpeechLive

Dit moderne kantoor maakt gebruik van de SpeechLive app voor het dicteren van dictaten. Na de overstap van SpeechExec Enterprise naar Philips SpeechLive werken de advocaten nu volledig met de SAAS oplossing SpeechLive.

Dragon spraakherkenning is inmiddels ook een graag gebruikte toepassing voor het eenvoudig en snel opstellen van e-mail en andere documenten.

Brunet Advocaten

Na de overstap naar een nieuwe Windows Terminal Server omgeving heeft ook dit kantoor besloten geheel over te gaan naar Philips SpeechExec Enterprise.

Het kantoor werkte al met de Philips SpeechExec dicteersoftware, maar dan buiten de server omgeving om zodat telkens gewisseld moest worden tussen verschillende schermen wat het werken wat omslachtig maakte.

Na een inventarisatie van de eisen en wensen van het kantoor was het advies om over te stappen naar de Enterprise editie van SpeechExec. De volledige implementatie is binnen een dag gerealiseerd en iedereen is zeer tevreden over deze oplossing.

Een aantal advocaten van het kantoor maakt ook gebruik van de Philips Voicerecorder app voor het mobiel kunnen dicteren en versturen van dictaten.

Bij verschillende advocaten wordt ook gebruik gemaakt van de Dragon spraakherkenning, ook in combinatie met de SpeechExec workflow wat een flinke besparing oplevert bij het secretariaat die de dictaten niet meer hoeven te typen.

Meester Advocaten

Meester Advocaten heeft een duidelijke missie: specialist zijn in huurrecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht, bestemmingsplannen en vergunningen, en leidend zijn in horecavraagstukken. Voor de klanten gaan zij door het vuur en stellen zich toegankelijk op, zeker voor kleine ondernemers – ook deze verdienen de kans met deskundig advies hun recht te halen. Binnen hun specialisatie horeca willen ze een bijdrage leveren aan de professionalisering van de branche.

Binnen het kantoor wordt al weer jaren lange gebruik gemaakt van de Philips SpeechExec Dicteer Workflow. In combinatie met de Digital Pocket Memo een totaal oplossing voor het dicteren op kantoor, in de auto of waar dan ook.

In 2019 is de overstap gemaakt naar de SpeechLive Cloud oplossing van Philips waardoor het insturen van dictaten naar het secretariaat nog sneller en eenvoudiger gedaan kan worden. De advocaten maken daarbij ook graag gebruik van de Philips Voicerecorder App.

Hekkelman

De missie van Hekkelman: Uw juridische partner zijn, die u vanuit kennis, betrokkenheid, daadkracht en passie, adviseert en die in alles kwaliteit nastreeft. Uw juridisch baken zijn dat pal voor uw belangen staat.

CloudBinnen het kantoor wordt gebruik gemaakt van een Cloud oplossing van Xinno. Een van de partners waar Kanteff Speech Processing al een jarenlange relatie mee heeft opgebouwd. Logisch was dan ook de stap naar een dicteeroplossing binnen deze cloud omgeving. SpeechExec Enterprise

Philips

Philips SpeechExec Enterprise werd getest en al na korte tijd kantoorbreed ingezet.Middels de SpeechMike Premium worden de dictaten aangemaakt en zijn direct bij het secretariaat beschikbaar voor verwerking.

Philips Voicerecorder App

Om ook onderweg dictaten te kunnen maken en versturen wordt gebruik gemaakt van de Philips App. De advocaten kunnen zodoende altijd en overal dicteren en deze ook direct naar kantoor versturen voor verwerking.

Raetsluy

Raetsluy staat bekend om een laagdrempelige aanpak. Wij zijn altijd goed bereikbaar, presteren snel en komen meteen to the point. U wilt eenduidelijk advies, dus geven wij u uitleg in normale taal.

De advocaten van dit kantoor maken gebruik van de Dragon Professional spraakherkenning in combinatie met de Philips SpeechMike Premium.

Met deze oplossing kunnen e-mail en documenten snel en eenvoudig ingesproken worden en de Dragon spraakherkenning zet de tekst direct en correct op het scherm.