Hieronder een overzicht van onze referenties.

Deze klanten maken gebruik van onze oplossingen en diensten. Als expert op het gebied van spraakverwerking kunnen we met onze ervaringen altijd een passende oplossing bouwen voor de verschillende klanten uit diverse branches.

Xpert Clinic

Xpert Clinic biedt zorg van hoge kwaliteit, met de snelheid en service van een zelfstandig behandelcentrum. Xpert Clinic is in 2008 gestart door handchirurgen Reinier Feitz en Thybout Moojen. Zij hebben zich beiden, na hun opleiding tot plastisch chirurg, gespecialiseerd in de hand- en polszorg.

Voor de verslaglegging vertrouwen de verschillende chirurgen op het gemak van de Philips Voice Recorder App en SpeechLive Cloud dicteren. Doordat de artsen in verschillende vestigingen werkzaam zijn werd er gezocht naar een eenvoudige oplossing voor het centraal opslaan van de dictaten. SpeechLive biedt deze mogelijkheid. Tevens kan het secretariaat vanuit elke werkplek bij de dictaten om deze te verwerken.

Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis

Het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) is een topklinisch opleidingsziekenhuis en traumacentrum. Met drie locaties in Tilburg en Waalwijk is ETZ hét ziekenhuis voor alle inwoners van de regio Midden-Brabant, maar ook (ver) daarbuiten.

Voor de Zorgeenheid psychiatrie werd een oplossing gezocht om dictaten vanaf elke werkplek (VDI) te kunnen versturen naar het centraal secretariaat voor verdere verwerking, eventueel gekoppeld met spraakherkenning.

Na een pilot met SpeechExec Enterprise van Philips, gecombineerd met de DPM 8000 serie werd de gewenste oplossing opgezet.

De artsen kunnen mobiel dicteren en via de werkplek in de verschillende ziekenhuizen de dictaten naar het secretariaat versturen.

Later wordt dan ook de Dragon Medical spraakherkenning gekoppeld voor een nog snellere workflow.

Kempenhaeghe

Kinderen en volwassenen met complexe epilepsie krijgen de best mogelijke zorg in het Academisch Centrum voor Epileptologie van Kempenhaeghe. Een scherpere diagnose, andere medicatie, de nieuwste behandelmethodes en hulp bij zo ‘gewoon mogelijk’ leven met epilepsie.

Voor de verslaglegging maken de arsten gebruik van de SpeechExec Enterprise workflow van Philips. Deze wordt gebruikt in een complexe Citrix omgeving. De artsen kunnen aan het bureau gebruik maken van de Philips SpeechMike Premium. Voor het dicteren "aan het bed" kunnen ze gebruik maken van centraal geplaatste DPM 8000 recorders.

Ook wordt er door een aantal artsen gebruik gebruik gemaakt van Dragon Medical Practice Edition voor het direct zelf vastleggen van de nodige verslagen en rapportage.

Erasmus MC

Binnen het Erasmus MC wordt door verschillende afdelingen gebruikgemaakt van diverse diensten en oplossingen van Kanteff Speech Processing.

SpeechExec wordt op verschillende afdelingen gebruikt als workflow voor dictaten.

De Philips SpeechMike Premium wordt door het hele ziekenhuis als standaard dicteermicrofoon gebruikt in zowel in de eigen workflow als voor de SpeechExec workflow.

Diverse artsen maken daarbij ook nog eens gebruik van Dragon Medical voor het dicteren van medische rapportage's