Dragon Professional Individual 15

€ 582,50
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2-3 dag(en)

Beschrijving

Met Dragon Professional Individual zet u uw stem aan het werk om rapporten, e-mailberichten en formulieren op te stellen en nog veel meer te doen. Dankzij de spraakengine van de volgende generatie met Deep Learning-technologie kunt u nu sneller en nauwkeuriger dan ooit dicteren en transcripties maken. U bent minder tijd kwijt aan documentatie en heeft de handen vrij voor activiteiten die de bedrijfsresultaten bevorderen.


Zet Dragon voor u aan het werk
Als professional krijgt u dagelijks met behoorlijk wat documentatietaken te maken. Ontdek hoe u deze taken met Dragon Professional Individual sneller en nauwkeuriger kunt afhandelen, zowel op kantoor als daarbuiten, zodat u zich kunt concentreren op activiteiten die omzet genereren.


Met de kracht van Deep Learning Snelle en nauwkeurige documentatie
Dankzij een spraakengine van de volgende generatie die gebruikmaakt van Deep Learning-technologie, past Dragon zich aan uw stem of omgeving aan, zelfs terwijl u aan het dicteren bent. Maak snel en nauwkeurig documenten, zoals rapporten, e-mailberichten, formulieren en notities, en handel taken op de computer in recordtijd af, gewoon met uw stem. Dragon onthoudt veelgebruikte woorden en zinsdelen zodat er minder correcties nodig zijn. Het programma is ook bijzonder nauwkeurig voor gebruikers met een accent of in rumoerige omgevingen, zoals een kantoortuin.
Met de Smart Format Rules zien afkortingen, datums, telefoonnummers en andere teksten er altijd uit zoals u dat wilt. Tekstopmaak, zoals vet of onderstrepen, kan worden toegepast met uw stem. Het programma werkt in populaire zakelijke programma's.


Eenvoudige transcriptie
Onderweg dicteren en alles later op de pc laten uitschrijven Raak niet achterop met rapporten en andere documentatie wanneer u voor uw werk onderweg bent. Dicteer alles met een digitale spraakrecorder en laat de opnamen automatisch door Dragon uitschrijven wanneer u weer achter uw pc zit. U kunt ook een transcriptie laten maken van vooraf opgenomen audiobestanden of podcasts van één spreker. Door de gestroomlijnde configuratie verloopt de transcriptie nog sneller en nauwkeuriger. Voer de transcriptie van een opname van iemand anders snel en nauwkeurig uit zonder dat extra training nodig is. Laat transcripties maken van .mp3, .aif, .aiff, .wav, .mp4, .m4a, .m4v.
Controleer of corrigeer de transcriptieresultaten in een handomdraai door niet-gedicteerde leestekens automatisch toe te passen. Bespaar tijd en geld en zorg dat u niet meer afhankelijk bent van dure transcriptieservices.


Geavanceerde aanpassingen en persoonlijke instellingen
Efficiënter werken op maat Stelt u het zich eens voor. U zegt “Voeg handtekening in” en Dragon vult uw contactgegevens in. Of u dicteert een paar vaktermen en Dragon typt elk woord correct, telkens opnieuw. Met geavanceerde aanpassingsmogelijkheden, zoals functies voor het maken van aangepaste opdrachten en woorden, kunt u Dragon Professional Individual op uw manier van werken afstemmen zodat uw persoonlijke productiviteit enorm omhoog gaat. Importeer en exporteer aangepaste woordenlijsten voor acroniemen en andere bedrijfsspecifieke terminologie. Maak zelf spraakopdrachten om veelgebruikte tekst en afbeeldingen in te voegen. Maak tijdsbesparende macro's en gebruik eenvoudige spraakopdrachten om workflows of zakelijke processen met meerdere stappen te automatiseren.


LET OP!
Wordt electronisch geleverd - U ontvangt een Licentiekey en download link!