Philips ACC 2330 - USB Voetpedaal

€ 155,00
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2-3 dag(en)

Beschrijving

Transcriptie nog eenvoudiger - Houdt uw handen vrij om zonder onderbreking te typen

Sneller en nauwkeuriger werken door met uw voet audiobestanden af te spelen en te pauzeren. Het ergonomische ontwerp is ontwikkeld door de voetbewegingen van transcribenten te bestuderen. U hoeft uw voet niet op te tillen, lichtjes drukken met de tip van de voet volstaat. U houdt beide handen vrij om te typen, zodat u zelfs gedurende langere tijd efficiënt kunt transcriberen.


 • Voor digitale systemen
  USB connector
 • Bedien het afspelen vlug en efficiënt
  voor nog sneller en nauwkeuriger transcriberen
 • Instelbare pedaalfuncties
  voor een gepersonaliseerde manier van werken.
 • Robuuste pedalen en slijtvaste magneetschakelaars
  gaan lang mee


Bedien het afspelen vlug en efficiënt voor nog sneller en nauwkeuriger transcriberen

Audiobestanden starten, pauzeren, voor- en achteruit spoelen met een simpele beweging van de tip van de voet zodat u uw handen vrijhoudt om te blijven typen.


Door het antislip laagje blijft het pedaal stevig op de vloer staan

Door de antislip onderkant staat het apparaat stevig op de vloer en kan het bij normaal gebruik niet verschuiven. Uiterst effectief op elk type vloerbedekking: tapijt, tegels of hout. Door de hobbeltjes aan het bovenoppervlak kan de voet niet wegglijden.


Instelbare pedaalfuncties voor een gepersonaliseerde manier van werken.

De pedaalfuncties kunnen naar persoonlijke voorkeur op uw eigen stijl van transcriberen worden ingesteld via Philips SpeechControl of SpeechExec software.


Ergonomisch ontwerp voor comfortabel gebruik over langere periodes

Het voetpedaal is in samenwerking met ziekenhuisergonomen en veelvuldige gebruikers ontwikkeld zodat u zo soepel mogelijk en met minimale inspanning kunt transcriberen.


Waterdicht voor veilig en betrouwbaar gebruik, zelfs in vochtige omgevingen

De voetschakelaar ACC2330 is volledig waterdicht. Alle interne elektronische componenten zijn afgedicht en beschermd tegen waterschade, voor gebruik in vochtige omgevingen.

Robuuste pedalen en slijtvaste magneetschakelaars gaan lang mee

Het voetpedaal is ontworpen voor urenlang zwaar gebruik. Door de magneetschakelaars en robuuste pedalen wordt het een onverslijtbaar en duurzaam accessoire.


Centraal configureren en beheren bespaart tijd en werkkracht

Via de optionele Philips SpeechExec remote device management software kunnen systeembeheerders de Philips apparaten centraal beheren, configureren en updaten om tijd en werkkracht te besparen.