Philips ACC 4100 AirBridge Draadloze adapter

€ 83,00
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2-3 dag(en)

Beschrijving

Volledige mobiliteit zonder grenzen
Dicteren kan nu mobiel

De Philips AirBridge draadloze adapter is een ideale aanvulling voor wanneer u onderweg werkt. Gebruik zelfs zonder het docking station uw SpeechMike Premium Air draadloze dicteermicrofoon en SpeechOne draadloze dicteerheadset. Steek simpelweg de adapter in de USB-poort en profiteer direct van lossless audio-overdracht. Ondanks het compacte formaat levert de adapter u dezelfde lossless audio-overdrachttechnologie als het docking station.


 • Lossless audio-overdracht
  om uitstekende opnames te maken die geen woord missen
 • Volledige mobiliteit
  voor bewegingsvrijheid zonder in te leveren op de opnamekwaliteit
 • Eenvoudig te koppelen
  om vlug te kunnen schakelen tussen werkplekken
 • Compact design
  voor maximale vrijheid en gebruiksgemak


Lossless audio-overdracht om uitstekende opnames te maken die geen woord missen

De gepatenteerde lossless audio-overdrachttechnologie biedt een kwaliteitsniveau dat niet te realiseren is met headsets gebaseerd op Bluetooth- of DECT-technologie. Deze geavanceerde technologie zorgt ervoor dat ieder woord opgenomen wordt, vanaf het moment dat de knop Opnemen ingedrukt wordt. Een waarschuwingssignaal waarschuwt de auteur als hij of zij zich buiten het draadloze bereik begeeft.


Eenvoudig te koppelen om vlug te kunnen schakelen tussen werkplekken

Na korte eerste koppeling van 3 seconden zorgt de automatisch verbinden-functie ervoor dat u naadloos kunt overschakelen tussen het docking station en uw AirBridge. Dit maakt het zelfs nog gemakkelijker en praktischer om op te staan en uw bureau te verlaten om onderweg verder te dicteren. Het groene en rode lampje geven aan of u wel of niet verbonden bent.


Volledige mobiliteit voor bewegingsvrijheid zonder in te leveren op de opnamekwaliteit

Met de AirBridge draadloze adapter kunt u vrij bewegen en rondlopen terwijl u werkt. U kunt zich tot 5 meter afstand van uw werkplek bewegen en uw opnames zullen veilig, in de hoogste kwaliteit en zonder onderbrekingen, worden verstuurd naar uw computer.


Compact design voor maximale vrijheid en gebruiksgemak

Door het compacte design van de adapter past hij perfect in uw zak, zodat hij gemakkelijk overal mee naartoe genomen kan worden. Het is de ideale toevoeging voor uw docking station: het geeft u maximale vrijheid en flexibiliteit voor uw werkdag.


Inhoud verpakking

 • AirBridge draadloze adapter
 • Snelstartgids