Philips ACC 6000 SpeechOne Docking station en statuslampje

€ 177,50
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2-3 dag(en)

Beschrijving

Word productiever door uw workflow te versnellen

Het stabiele en innovatieve Philips SpeechOne docking station zorgt voor het draadloos opladen van en het eenvoudig koppelen met de SpeechOne draadloze headset. Het magnetische mechanisme maakt het ongelooflijk eenvoudig om de headset te koppelen. Sluit de headset aan voor probleemloos en betrouwbaar opladen. Het statuslampje vermindert onderbrekingen en verhoogt de productiviteit. Geniet van een vlottere en eenvoudigere workflow waardoor u tijd bespaart en efficiënter kunt werken.


  • Draadloos opladen voor meer gebruiksgemak
  • Eenvoudige koppeling met een Philips SpeechOne draadloze headset voor flexibel gebruik over meerdere werkplekken
  • Statuslampje voor minder onderbrekingen en hogere productiviteit
  • Optionele voetschakelaar voor handenvrij dicteren


Eenvoudige koppeling met een Philips SpeechOne draadloze headset voor flexibel gebruik over meerdere werkplekken

Plaats uw Philips SpeechOne op het docking station en na enkele ogenblikken is deze gekoppeld en klaar voor gebruik. Dit laat u toe flexibeler en makkelijk te werken met meerdere docking stations in verschillende locaties.


Draadloos opladen voor meer gebruiksgemak

De batterij van de SpeechOne headset kan makkelijk en draadloos worden opgeladen tot 80% in slechts één uur. Het magnetische mechanisme maakt het heel eenvoudig om de headset op het docking station te plaatsen. Gewoon de headset bevestigen voor probleemloos en betrouwbaar opladen.


Statuslampje voor minder onderbrekingen en hogere productiviteit

Behoud de regie over uw beschikbaarheid door duidelijk aan te geven of u “beschikbaar” of “bezet” bent. Dankzij het flexibele, roterende magnetische bevestigingssysteem van het statuslampje kunt u het eenvoudig op verschillende oppervlakken bevestigen. Het lampje wordt automatisch rood wanneer u de headset gebruikt voor opnames of het voeren van een gesprek. U kunt uw status altijd wijzigen met de knop op het docking station.


Volledige controle over uw dictaten en Skype oproepen voor meer efficiency

Met de speciale knoppen op het docking station kunt u uw dictaten beheren zonder uw headset te hoeven aanraken. De LEDs geven duidelijk de opnamestatus en het laadniveau van de batterij aan. U kunt ook inkomende Skype Business oproepen aannemen of weigeren.


Kensington veiligheidsslot voor anti-diefstal

Maak gebruik van het Kensington vergrendelingssysteem om het docking station vast te maken aan uw bureau of een ander oppervlak en het zo te beveiligen tegen diefstal.


Optionele voetschakelaar voor handenvrij dicteren

Een optionele voetschakelaar (ACC2300 serie) kan rechtstreeks worden aangesloten op het docking station en zo worden gebruikt voor handenvrij dicteren.


Inhoud verpakking

  • Philips SpeechOne docking station
  • Philips statuslampje
  • USB naar micro-USB kabel 1,5 m