Philips ACC 6100 SpeechOne Afstandsbediening

€ 104,00
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2-3 dag(en)

Beschrijving

Neem volledige controle over uw dictaten met de professionele opname- en weergavebediening

Met de Philips SpeechOne afstandsbediening kunt u nog comfortabeler dictaten opnemen en afspelen. Het handige en gekende design laat u toe de afstandsbediening blindelings met één hand te bedienen. Het antimicrobiële oppervlak beschermt u tegen mogelijk gevaarlijke micro-organismen.


  • Professionele opnamebediening om dictaten nog sneller gedaan te krijgen
  • Vrij te configureren toetsen voor een gepersonaliseerd apparaat
  • Ergonomisch ontwerp voor maximaal gebruikscomfort
  • Opname LED voor duidelijke en eenvoudige controle van de opnamestatus


Professionele opnamebediening om dictaten nog sneller gedaan te krijgen

De SpeechOne afstandsbediening biedt u alle professionele bedieningsfuncties: een opname starten, pauzeren, en stoppen, en nadien afspelen en snel vooruit- of terugspoelen. Zo heeft u uw opname volledig onder controle en kunt u nog accurater en sneller werken.


Vrij te configureren toetsen voor een gepersonaliseerd apparaat

De toetsen kunnen vrij geconfigureerd worden en gepersonaliseerd voor elke gebruiker en applicatie. U kunt de toetsen vrij configureren of gebruikmaken van de vooraf geïnstalleerde Secured Dragon Mode. Deze modus configureert de toetsen om ze te optimaliseren voor gebruik met Dragon spraakherkenningssoftware. Er is geen bijkomende driverinstallatie nodig zodat het instellen heel makkelijk verloopt, zelfs in virtuele omgevingen.


Geïntegreerde muisfuncties voor meer gebruiksgemak

Dankzij de geïntegreerde aanraaksensor kunt u toepassingen eenvoudig bedienen en gemakkelijk door toepassingen bladeren tijdens het opnemen, zonder dat u hoeft om te schakelen tussen muis en microfoon.


Ergonomisch ontwerp voor maximaal gebruikscomfort

Dankzij het ergonomische ontwerp biedt de afstandsbediening een maximaal comfort tijdens het opnemen of afspelen. Met de gekende innovatieve afstandsbediening kunt u zelfs gedurende langere tijd comfortabel dicteren, uw arm ontspannen of op de tafel laten rusten.


Antimicrobiële behuizing voor extra hygiënisch werken

De behuizing van de afstandsbediening bestaat uit antimicrobiële kunststoffen die bescherming bieden tegen een groot aantal verschillende micro-organismen zoals bacteriën, virussen, schimmels of algen. Dit is vooral handig in instellingen zoals ziekenhuizen.


Opname LED voor duidelijke en eenvoudige controle van de opnamestatus

Met de opname LED is het eenvoudig om de opnamestatus te controleren zonder naar het computerscherm te moeten kijken. De indicator licht rood op in overschrijfmodus en groen in invoegmodus en voorkomt zo dat een dictaat per ongeluk overschreven wordt.


Inhoud verpakking

  • Philips SpeechOne afstandsbediening