Philips DPM 6000 - Digital Pocket Memo

€ 399,00
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 4-5 dag(en)

Beschrijving

De hoogste opnamekwaliteit met een uitstekende ergonomie
De PocketMemo dicteerapparaat tilt dicteren naar een hoger niveau. Twee microfoons garanderen een superieure geluidskwaliteit voor uw dictaten. Het robuuste, maar toch lichte ontwerp van roestvast staal is ergonomisch geheel verantwoord en dus ideaal als u lang achter elkaar moet werken. Dankzij de energiebesparende functies en de lithium-ionbatterij met hoge capaciteit profiteert u van een lange opnameduur.
Opladen gaat heel gemakkelijk met een standaard USB-aansluiting


Twee microfoons voor stereo-opnames met een superieure kwaliteit

De ingebouwde microfoons leveren altijd stereo-opnames van superieure kwaliteit. De kristalheldere opnames zijn perfect geschikt voor spraakherkenning.


Handige drukknop voor professionele opnamebediening
De recorder is ontworpen om alle opname- en afspeelfuncties met één hand te bedienen. Op deze manier kunt u uw bestanden gemakkelijk en snel bewerken (invoegen, overschrijven, toevoegen) door middel van de handige drukknopbediening.


Robuuste behuizing van roestvrij staal voor extra duurzaamheid
De asymmetrische en ergonomische vorm ligt perfect in uw hand. Het slanke, lichte ontwerp biedt maximaal comfort, zelfs wanneer u lang achter elkaar moet werken. Het roestvrije staal zorgt voor een robuust en zeer duurzaam beschermend omhulsel rondom het apparaat. Het apparaat voldoet aan de Amerikaanse militaire standaard 516.6 voor schokbestendigheid.


SpeechExec workflow-software voor efficiënt gegevensbeheer
De SpeechExec-software organiseert de workflow van dicteerbestanden en de resulterende documenten tussen de auteur en de transcriptionist en biedt u de mogelijkheid om de status van uw werk te volgen.


Hoge opnamekwaliteit in DSS- en MP3-indeling
De DSS-indeling is ontworpen voor digitale spraakrecorders en maakt een hoge compressieverhouding met beperkt kwaliteitsverlies mogelijk. Dankzij de DSS-indeling kunt u ook aanvullende informatie opslaan in de bestandstitel. Dit vergemakkelijkt het ordenen en transcriberen van dicteerbestanden. De MP3-indeling is de standaardindeling voor audio-opslag voor consumenten en daarnaast de standaardcodering voor het overzetten en afspelen van muziek op digitale audiospelers.


Inhoud verpakking

  • PocketMemo digitaal dicteerapparaat
  • Geheugenkaart
  • Oplaadbare batterij
  • USB-kabel
  • Etui
  • SpeechExec Basic dicteersoftware - abonnement voor 2 jaar inbegrepen
  • Snelstartgids