Philips DPM 8300 Digital Pocket Memo

€ 530,00
(1 stuk(s) = € 530,00)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2-3 dag(en)

Beschrijving

Superieure opnames met 3D-microfoontechnologie

De PocketMemo dicteerapparaat tilt dicteren naar een hoger niveau. De revolutionaire 3D-microfoontechnologie zorgt in elke opnamesituatie voor de allerhoogste geluidskwaliteit. Het robuuste, maar toch lichte ontwerp van roestvrij staal is ergonomisch geheel verantwoord en dus ideaal als u lang achter elkaar moet werken. In combinatie met de SpeechExec Pro-software voor efficiënt gegevensbeheer en een docking station om uw bestanden te uploaden, kunt u uw gesproken stem in recordtijd omzetten in een tekstdocument.


 • 3D-microfoon
 • voor de beste geluidskwaliteit en accurate spraakherkenningsresultaten
 • Ingebouwde bewegingssensor
 • voor automatische microfoonselectie
 • Ergonomische schuifschakelaar (Philips)
 • voor efficiënte bediening met één hand
 • Licht- en bewegingssensors
 • voor een langere levensduur van de batterij


3D-microfoon voor de beste geluidskwaliteit en accurate spraakherkenningsresultaten

De revolutionaire 3D-microfoontechnologie gebruikt de twee ingebouwde microfoons om altijd de beste opnameresultaten te bereiken: een omnidirectionele microfoon pikt alle geluiden 360 graden rondom op, ideaal voor het opnemen van meerdere geluidsbronnen zoals tijdens vergaderingen. De tweede, richtingsgevoelige microfoon is geoptimaliseerd voor stemopname en accurate spraakherkenningsresultaten.


Ingebouwde bewegingssensor voor automatische microfoonselectie

De ingebouwde bewegingssensor ‘voelt’ of het apparaat op het bureau ligt of in de hand wordt gehouden en selecteert de microfoon naar gelang van de opnamesituatie. De bewegingssensor schakelt automatisch in de stand-by modus wanneer het toestel ongebruikt is. Wanneer de Pocket Memo weer wordt opgenomen, is hij binnen enkele seconden klaar om op te nemen.


Ergonomische schuifschakelaar voor efficiënte bediening met één hand

De snel reagerende, ergonomische schuifschakelaar is ontworpen om alle opname- en afspeelfuncties met één hand te bedienen. Op deze manier kunt u uw bestanden gemakkelijk en snel bewerken (invoegen, overschrijven, toevoegen). De schakelaar werkt met een lichtsensorsignaal, waardoor hij slijtvast en duurzaam is.


Robuuste behuizing van roestvrij staal voor extra duurzaamheid

De asymmetrische en ergonomische vorm ligt perfect in uw hand. Het slanke, lichte ontwerp biedt maximaal comfort, zelfs wanneer u lang achter elkaar moet werken. Het roestvrije staal zorgt voor een robuust en zeer duurzaam beschermend omhulsel rondom het apparaat. Het apparaat voldoet aan de Amerikaanse militaire standaard 516.6 voor schokbestendigheid.


Docking station voor snel opladen van de batterij en en handenvrij opnemen

Het stabiele en superieure docking station laadt snel op en brengt uw opname automatisch over naar uw computer. Als het optionele voetpedaal is aangesloten, biedt het docking station de mogelijkheid om handenvrij op te nemen en zelfs zonder computer te transcriberen.


Bestandsversleuteling en pinvergrendeling van het apparaat om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen

Opnames kunnen in realtime worden versleuteld met behulp van de Advanced Encryption Standard (AES of Rijndael-algoritme) met een sleutellengte van 256 bits. AES biedt een zeer hoge mate van beveiliging en is in de VS goedgekeurd voor de meest vertrouwelijke overheidsinformatie. Aan het apparaat zelf kan een pincode worden toegewezen om het te beschermen tegen het onbevoegd gebruiken of het afspelen van bestanden.


Inhoud verpakking

 • PocketMemo dicteerapparaat
 • Docking station
 • Geheugenkaart
 • Oplaadbare batterij
 • USB-kabel
 • Etui
 • Handleiding