Philips LFH 3200 SpeechMike Dicteermicrofoon

€ 287,00
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2-3 dag(en)

Beschrijving

Verhoog uw productiviteit
met een professionele dicteeroplossing

De professionele SpeechMike USB microfoon brengt stationair dicteren naar een nieuw niveau. Hij levert uitstekende spraakherkenningsprestaties, een antibacteriologisch oppervlak voor verbeterde hygiëne en verfijnde ergonomie voor gemakkelijke bediening.


 • Ruisonderdrukkende microfoon
  voor nauwkeurige spraakherkenningsresultaten
 • Comfortabel ergonomisch ontwerp
  voor één-duimbediening
 • Geïntegreerde geluidskaart en speaker
  die een kristalheldere weergave garanderen
 • Antibacteriologisch oppervlak
  voor actieve vermindering van bacteria en verbeterde hygiëne


Ruisonderdrukkende microfoon voor nauwkeurige spraakherkenningsresultaten

Het geavanceerde microfoonontwerp en een geoptimaliseerde frequentierespons zorgen voor de beste spraakherkenningsresultaten.


Geïntegreerde geluidskaart en speaker die een kristalheldere weergave garanderen

De geavanceerde ingebouwde frontspeaker en de geïntegreerde geluidskaart garanderen kristalheldere weergave van uw dicteerbestanden.


Comfortabel ergonomisch ontwerp voor één-duimbediening
Het ontwerp van de SpeechMike voorziet in drie ergonomische zones en werd door testgebruikers positief beoordeeld en als meest comfortabel in de hand liggend benoemd. De dicteerzone is geoptimaliseerd om de beweging van de duim tot een minimum te beperken en blinde bediening mogelijk te maken. De knoppen die nodig zijn voor de feitelijke dicteerfuncties zijn ergonomisch geplaatst in het centrale gedeelte van het apparaat. Knoppen die minder vaak nodig zijn, zijn duidelijk erboven of eronder gerangschikt. De trackball gebruikt een lasersensor voor nauwkeurige cursorbewegingen. Hij beschikt over een geïntegreerde bevestigingsknop voor eenvoudige bediening van PC-functies en kan ook worden gebruikt om het weergavevolume te regelen.


Antibacteriologisch oppervlak voor actieve vermindering van bacteria en verbeterde hygiëne

Het antibacteriologische oppervlak is belangrijk voor gebruik in een klinische omgeving. Dit kenmerk werd bereikt door een stof toe te voegen aan het plastic dat de reproductie van micro-organismen belemmert en aldus hygiëne bevordert.


Aangepast voor Dragon NaturallySpeaking spraakherkenningssoftware

De SpeechMike beschikt over vooraf geconfigureerde toetsen voor directe bediening van Dragon NaturallySpeaking, de stemherkenningsoplossing van Nuance.


Inhoud verpakking

 • SpeechMike dicteermicrofoon
 • Beknopte handleiding