Philips LFH 3500 SpeechMike Premium Dicteermicrofoon

€ 310,00
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 4-5 dag(en)

Beschrijving

De helderste opnamen met nauwkeurige microfoon

De SpeechMike Premium tilt dicteren naar een hoger niveau. De SpeechMike Premium bepaalt de nieuwe norm, mede dankzij de vrij-beweegbare nauwkeurige microfoon van studiokwaliteit, microfoonrooster met geoptimaliseerde structuur, geïntegreerd popfilter voor ruisonderdrukking, antimicrobieel oppervlak en de bewegingssensor.


 • Zwevende, van de behuizing losgekoppelde microfoon
  voor een nauwkeurige opname
 • Geïntegreerde plopkap
  voor een perfecte kwaliteit
 • Antimicrobiële behuizing en knoppen
  om hygiënisch te werken
 • Trackball
  voor geïntegreerde muisfuncties


Zwevende, van de behuizing losgekoppelde microfoon voor een nauwkeurige opname

De microfoon van de SpeechMike Premium is losgekoppeld van de behuizing waardoor een perfecte, kristalheldere opname ontstaat. Nooit eerder leverde een desktop dicteerapparaat zo een ongelooflijke prestatie! Het ophangsysteem van de microfoon is geheel opnieuw ontworpen. Deze ophanging garandeert dat er nauwelijks opname plaatsvindt van achtergrondgeluiden, aanraak- of klikgeluiden en geluiden die via de lucht of de structuur worden overgedragen. De techniek is gebaseerd op die van studiomicrofoons, waardoor het geluid op geen enkele manier wordt vervormd en de spraakherkenningsresultaten uitstekend zijn.


Microfoonrooster met geoptimaliseerde structuur voor een kristalhelder geluid

Een goed ontworpen microfoonrooster kan de kwaliteit van een microfoon als de SpeechMike Premium nog verder verhogen. Het totale oppervlak van de zeshoekige openingen in het metalen rooster is drie keer groter dan bij de vorige versie van deze microfoon, waardoor kristalheldere opnames worden gegarandeerd.


Geïntegreerde plopkap voor een perfecte kwaliteit

Het microfoongedeelte van de SpeechMike Premium bestaat uit veel verschillende laagjes, die ervoor zorgen dat het geluid zo helder en authentiek mogelijk klinkt. Een van deze laagjes is een vlies dat boven en onder de microfooncapsule is geplaatst. Dit vlies filtert vervormingen van het geluid (zoals plop- en sisgeluiden) uit. Zo bent u zeker van perfecte resultaten, zelfs als u met uw mond vlakbij de microfoon dicteert.


Groot luidsprekergedeelte voor topkwaliteit bij het afspelen

In vergelijking met zijn voorganger is de SpeechMike Premium uitgerust met een twee keer zo groot luidsprekergedeelte, waardoor opnames met een glasheldere, perfecte kwaliteit afgespeeld kunnen worden.


Ergonomisch gevormd voor een perfecte ligging in de hand

Dit apparaat is ontwikkeld om perfect in de hand te passen en te voorkomen dat er onbedoeld knoppen worden ingedrukt. De knoppen voor activatie en opdrachten op de achterzijde van het apparaat zijn ontwikkeld om binnen het bereik van de vingers te liggen.


Slijtvaste schuifschakelaar of drukknoppen voor een comfortabele bediening

De SpeechMike Premium wordt bediend door middel van een schuifschakelaar of een drukknop. De schuifschakelaar is slijtvast en ergonomisch gevormd met een licht-geribbeld oppervlak voor soepele tactiele feedback en comfortabel en intuïtief gebruik. Bovendien hebben onze technici een meervoudig bewezen, contactloze schuifdetectie geïmplementeerd, waardoor het apparaat gedurende een zeer lange tijd volledig slijtvast blijft.


Geïntegreerde bewegingssensor dempt de microfoon wanneer deze niet gebruikt wordt

De Philips SpeechMike Premium is het resultaat van hypermoderne technologie. De microfoon heeft een geïntegreerde bewegingssensor en is daarmee het allereerste werkplekgebonden dicteerapparaat dat met de beweging van uw hand kan worden bediend. De SpeechMike Premium detecteert wanneer hij op een tafel wordt gelegd. De microfoon wordt dan gedempt. Zodra u hem weer oppakt, wordt deze dempfunctie weer uitgeschakeld. Deze functie kan in veel situaties grote voordelen opleveren: denk bijvoorbeeld aan een telefoontje tussendoor of iemand die uw kantoor binnenloopt. Bovendien kunt u zelf gebeurtenissen inplannen, bijv. voor het pauzeren en weer voortzetten van de opname.


Trackball voor geïntegreerde muisfuncties

Het apparaat is uitgerust met een trackball. Hierdoor is de gebruiker in staat om toepassingen eenvoudig te bedienen en gemakkelijk door toepassingen te bladeren tijdens het opnemen, zonder dat hij of zij hoeft om te schakelen tussen de muis en microfoon. De trackball kan ook uit het apparaat worden verwijderd voor reiniging, mocht dit ooit nodig zijn. De zelfsmerende en slijtagebestendige teflon lagers garanderen een soepele werking van het apparaat.


Vrij te configureren functietoets voor een gepersonaliseerde workflow

De Philips SpeechMike Premium is de meest geavanceerde dicteermicrofoon van dit moment. Om gebruikers nog meer vrijheid te bieden om hun apparaat te personaliseren, heeft Philips bovenaan het bedieningspaneel een instructietoets toegevoegd. Uiteraard kan de gebruiker deze toets geheel vrij configureren, een mogelijkheid die vooral nuttig is bij het programmeren van spraakherkenningscommando's.


Antimicrobiële behuizing en knoppen om hygiënisch te werken

De behuizing en de knoppen van de SpeechMike Premium zijn gemaakt van antimicrobiële kunststof, waardoor ze beschermd zijn tegen allerlei soorten ziektekiemen. Antimicrobiële materialen beschermen tegen een groot aantal verschillende micro-organismen, zoals bacteriën (bijv. pneumokokken en multiresistente micro-organismen zoals MRSA), virussen (zoals hiv, griep enz.), schimmels (zoals Aspergillus niger) en algen. De antimicrobiële werking van het materiaal blijft minstens vijf jaar actief.


Inhoud verpakking

 • SpeechMike Premium-dicteermicrofoon
 • USB-kabel (aangesloten op apparaat)
 • CD-ROM met software en gebruikershandleiding
 • Snelstartgids