Philips LFH 7400 Dicteerhub Licentie voor 1 jaar

€ 99,00
(1 jaar = € 99,00)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2-3 dag(en)

Beschrijving

Onbegrensde mobiliteit - met een professionele voice recorder-app

De nieuwe Philips voice recorder-app biedt u de mogelijkheid om altijd en overal productief te zijn. Maak opnames waar u ook bent, bewerk ze en stuur ze door voor transcriptie. Hiermee wordt de doorlooptijd van uw documenten aanzienlijk ingekort. De app geeft u de mogelijkheid om nuttig gebruik te maken van elke vrije minuut, bijvoorbeeld wanneer u niet op kantoor bent, in uw auto rijdt of op het vliegveld aan het wachten bent.


 • Professionele opnames en bewerkingsfuncties
  voor verhoogde productiviteit
 • Prioriteitsfunctie
  om dringende dictaten snel te verwerken
 • Widget
  voor onmiddellijk opnemen met één druk op de knop
 • Automodus
  voor veilig werken onderweg


Professionele opnames en bewerkingsfuncties voor verhoogde productiviteit

De app biedt professionele opname- en bewerkingsfuncties, zoals het invoegen, overschrijven, toevoegen en knippen van opnamereeksen.


Eigenschappen van dicteerbestanden voor een eenvoudig workflowbeheer

U kunt eigenschappen toewijzen aan uw opnames, zoals de naam van de auteur, het opnametype en de categorie. Hierdoor wordt het categoriseren en beheren van dictaten veel eenvoudiger.


Prioriteitsfunctie om dringende dictaten snel te verwerken

De geïntegreerde optie voor prioriteitsinstelling kan worden gebruikt om transcribenten te waarschuwen dat een opname dringend is en met prioriteit moet worden verwerkt. Dit zorgt ervoor dat dringende taken sneller worden verwerkt.


Widget voor onmiddellijk opnemen met één druk op de knop

De widget is een sneltoets die u kunt toevoegen aan het startscherm van uw mobiele telefoon. Zodra u deze aantikt, start de opname onmiddellijk, waardoor u tijd en moeite bespaart. Dit is ook ideaal voor spontane opnames.


Streepjescodescanner voor eenvoudige categorisering

Met de streepjescodescanner kunt u gegevens van cliënten of patiënten aan een opname koppelen door alleen maar een streepjescode te scannen, zelfs op een display. Hierdoor kunt u uw bestanden op een betrouwbare manier toewijzen en wordt de workflow versneld.


Datalijst voor een snel overzicht en categorisering van cliënt- of patiëntnamen

U kunt uw cliënt- of patiëntlijst eenvoudig laden, waardoor het makkelijker wordt om opnames toe te wijzen aan het juiste bestand en uw transcriptie te versnellen.


Automodus voor veilig werken onderweg

De automodus is perfect wanneer u aan het rijden of onderweg bent. Het biedt een vereenvoudigde interface met grote knoppen, zodat u niet naar uw telefoon hoeft te blijven kijken terwijl u aan het dicteren bent.


Bestandscodering voor maximale beveiliging van vertrouwelijke gegevens

Om er zeker van te zijn dat uw gegevens volledig veilig worden bewaard, wordt uw bestandsoverdracht gecodeerd door middel van SSL-technologie. Bovendien kunt u uw opnames zelfs coderen, voor maximale beveiliging.


Instelbare knoppen voor flexibeler en sneller opnemen, bewerken en verzenden

Met deze app kunt u knoppen perfect aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren, zodat u dictaten snel en gemakkelijk kunt opnemen, bewerken en verzenden.


Apparaatbeheer op afstand voor handige, centrale systeemconfiguratie op meerdere mobiele telefoons

IT-beheerders kunnen de voice recorder-app centraal beheren, configureren en bijwerken op meerdere mobiele telefoons, waardoor kostbare tijd wordt bespaard.


Philips Dictation Hub

 • Door Philips gehoste dicteerworkflow
 • Categoriseren met sleutelwoorden
 • Stelt u in staat om het audioformaat te wijzigen, het bestand een andere naam te geven en het te categoriseren
 • met maximaal vijf sleutelwoorden
 • Beschikbaar voor iPhone en Android