Philips SMP 3700 SpeechMike Premium Touch Dicteermicrofoon

€ 331,00
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2-3 dag(en)

Beschrijving

De helderste opnamen met nauwkeurige microfoon

SpeechMike Premium Touch is de nieuwste innovatie van Philips. Hij beschikt over een ontkoppelde microfoon van studiokwaliteit, een geïntegreerd filter voor ruisonderdrukking, een antimicrobiële behuizing en een bewegingssensor voor de helderste geluidsopnamen en de nauwkeurigste spraakherkenningsresultaten. De nieuwe aanraaksensor maakt navigeren eenvoudiger, waardoor u nog meer tijd bespaart.


  • Aanraaksensor voor geïntegreerde muisfuncties
  • Ontkoppelde microfoon van studiokwaliteit voor nauwkeurig opnemen
  • Geïntegreerd popfilter voor perfecte opnamekwaliteit
  • Antimicrobiële behuizing en knoppen voor een hygiënische werking


Ontkoppelde microfoon van studiokwaliteit voor nauwkeurig opnemen

De vrij-beweegbare microfoon is ontkoppeld van de behuizing van het apparaat, wat u de garantie biedt dat er vrijwel geen achtergrond-, aanraak-, klik-, lucht- of constructiegeluid wordt opgenomen. Deze techniek is afgeleid van studiomicrofoons en zorgt ervoor dat er geen vervormingen van het geluid plaatsvinden, wat gegarandeerd leidt tot uitmuntende spraakherkenningsresultaten.


Microfoonrooster met geoptimaliseerde structuur voor kristalhelder geluid

Het microfoonrooster is uitgerust met speciaal ontwikkelde, zeshoekige openingen die ervoor zorgen dat de microfoon drie keer meer geluid ontvangt dan zijn voorganger. Dit biedt u kristalheldere opnames.


Geïntegreerd popfilter voor perfecte opnamekwaliteit

Het geïntegreerde vlies boven en onder de microfooncapsule filtert geluidsvervormingen, zoals ploffend en sissend geluid, waardoor perfecte resultaten kunnen worden gegarandeerd, zelfs wanneer u dicht bij de microfoon dictaten opneemt.


Grote luidspreker voor ultiem afspelen

De SpeechMike Premium Touch is uitgerust met een extra grote luidspreker, waardoor het geluid niet alleen in kristalheldere kwaliteit kan worden opgenomen, maar ook kan worden afgespeeld.


Ergonomisch gevormd voor een perfecte ligging in de hand

Dit apparaat is ontwikkeld om perfect in de hand te passen en te voorkomen dat er onbedoeld knoppen worden ingedrukt. De knoppen voor activatie en opdrachten op de achterzijde van het apparaat zijn ontwikkeld om binnen het bereik van de vingers te liggen.


Slijtvaste schuifschakelaar of drukknoppen voor een comfortabele bediening

De SpeechMike Premium wordt bediend door middel van een schuifschakelaar of een drukknop. De schuifschakelaar is slijtvast en ergonomisch gevormd met een licht-geribbeld oppervlak voor soepele tactiele feedback en comfortabel en intuïtief gebruik. Bovendien hebben onze technici een meervoudig bewezen, contactloze schuifdetectie geïmplementeerd, waardoor het apparaat gedurende een zeer lange tijd volledig slijtvast blijft.


Geïntegreerde bewegingssensor dempt de microfoon wanneer deze niet gebruikt wordt

Doordat het apparaat is uitgerust met de modernste technologieën, is er een bewegingssensor geïntegreerd in de SpeechMike Premium Touch, waardoor dit het eerste dicteerapparaat wordt dat door middel van handbewegingen kan worden bediend. Het apparaat detecteert wanneer het op tafel wordt gelegd en dempt vervolgens de microfoon. Op het moment dat hij weer wordt vastgehouden, wordt de microfoon automatisch opnieuw ingeschakeld. Bovendien kunnen er aangepaste situaties worden geprogrammeerd, bijvoorbeeld om de opname te pauzeren en vervolgen.


Aanraaksensor voor geïntegreerde muisfuncties

Het apparaat is uitgerust met een aanraaksensor. Hierdoor is de gebruiker in staat om toepassingen eenvoudig te bedienen en gemakkelijk door toepassingen te bladeren tijdens het opnemen, zonder dat hij of zij hoeft om te schakelen tussen de muis en microfoon.


Antimicrobiële behuizing en knoppen voor een hygiënische werking

De behuizing en de knoppen van de SpeechMike Premium Touch zijn gemaakt van antimicrobiële synthetische stoffen, die bescherming bieden tegen een groot aantal verschillende micro-organismen, zoals bacteriën (bijvoorbeeld pneumococcal bacilli en multiresistente micro-organismen zoals MRSA), virussen (bijvoorbeeld HIV, influenza, enz.), schimmels (bijvoorbeeld Aspergillus niger) of algen. Het gepolijste, parelkleurige metalen oppervlak van hoge kwaliteit maakt het apparaat ook ongevoelig voor aanraakgeluiden en vingerafdrukken.


Inhoud verpakking

  • SpeechMike Premium Touch dicteermicrofoon
  • USB-kabel (aangesloten op apparaat)
  • Microfoonhouder
  • Snelstartgids