Philips SMP 4000 SpeechMike Draadloze dicteermicrofoon

€ 380,00
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2-3 dag(en)

Beschrijving

Mobiel dicteren nu ook op de werkplek met gepatenteerde lossless spraaktechnologie


  • Gepatenteerde lossless spraaktechnologie voor eenvoudig draadloos opnemen
  • Microfoon van studiokwaliteit voor uitmuntende spraakherkenningsresultaten
  • Ontkoppelde vrij-beweegbare microfoon voor precieze opnames zonder achtergrondgeluid
  • Aanraaksensor voor geïntegreerde muisfuncties


De SpeechMike Premium is nu tot in ieder detail geperfectioneerd. Profiteer van alle voordelen van de marktleider, SpeechMike Premium, maar zonder de beperkingen van een kabel. Neem uw stem op met een premium ontkoppelde microfoon van studiokwaliteit met een geïntegreerd filter voor ruisonderdrukking en realiseer uitzonderlijke spraakherkenningsresultaten. Dankzij de revolutionaire gepatenteerde lossless spraaktechnologie biedt de SpeechMike Premium Air maximale mobiliteit zonder grenzen.


Microfoon van studiokwaliteit voor uitmuntende spraakherkenningsresultaten

De SpeechMike Premium Air wordt geleverd met een microfoon van studiokwaliteit en een geïntegreerd filter voor ruisonderdrukking voor de helderste opnames en de beste spraakherkenningsresultaten.


Ontkoppelde vrij-beweegbare microfoon voor precieze opnames zonder achtergrondgeluid

De vrij-beweegbare microfoon is ontkoppeld van de behuizing van het apparaat waardoor er vrijwel geen achtergrond-, aanraak-, klik-, lucht- of constructiegeluid wordt opgenomen.


Geïntegreerde bewegingssensor dempt de microfoon wanneer deze niet gebruikt wordt

Als toonaangevend technologisch apparaat, werd de SpeechMike Premium Air uitgerust met een bewegingssensor waardoor het toestel wordt gecontroleerd door de bewegingen van uw hand. Het detecteert wanneer het op tafel wordt gelegd en dempt vervolgens de microfoon. Op het moment dat het apparaat weer wordt vastgenomen, wordt de microfoon automatisch opnieuw ingeschakeld. Bovendien kunnen gepersonaliseerde situaties worden geprogrammeerd, bijvoorbeeld om de opname te pauzeren en te vervolgen.


Gepatenteerde lossless spraaktechnologie voor eenvoudig draadloos opnemen

Ongecomprimeerd draadloos opnemen zorgt dat u vrij kunt bewegen tijdens het werken. U kunt gemakkelijk tot 5 meter afstand van uw werkplek bewegen en uw opnames worden nog steeds veilig verstuurd naar uw computer, in de hoogste kwaliteit en zonder onderbrekingen. Deze geavanceerde technologie zorgt ervoor dat ieder woord opgenomen wordt, vanaf het moment dat de knop Opnemen ingedrukt wordt.


Hoogwaardig docking station voor snel opladen en gemakkelijk koppelen

Het stabiele en innovatieve docking station maakt snel draadloos opladen mogelijk en laat uw apparaat gemakkelijk verbinding maken met het docking station. Gebruikers kunnen flexibel werken met meerdere docking stations op verschillende plaatsen. Als een optioneel voetpedaal verbonden is, maakt het docking station zelfs hands-free opnemen mogelijk. De AirBridge draadloze adapter (beschikbaar als accessoire) is een mobiel lichtgewicht alternatief voor het docking station om de microfoon aan te sluiten op een computer.


Vrij te configureren toetsen en modi voor een gepersonaliseerd toestel

U kunt de toetsen op uw apparaat vrij configureren of gebruik maken van de voorafgeïnstalleerde beveiligde Dragon-modus. Deze modus stelt de toetsen in voor een optimaal gebruik met Dragon spraakherkenningssoftware. Dit vereist geen bijkomende driver installatie, waardoor de instelling eenvoudig is, zelfs in virtuele omgevingen.


Slijtvaste schuifschakelaar of drukknoppen voor een comfortabele bediening

De SpeechMike Premium Air wordt bediend door middel van een schuifschakelaar of een drukknop. De schuifschakelaar is ergonomisch gevormd met een licht-geribbeld oppervlak voor soepele tactiele feedback en comfortabel en intuïtief gebruik. Bovendien hebben onze technici een meervoudig bewezen, contactloze schuifdetectie geïmplementeerd, waardoor het apparaat gedurende een zeer lange tijd volledig slijtvast blijft.


Antimicrobiële behuizing en knoppen voor een hygiënische werking

De behuizing van de SpeechMike Premium Air is gemaakt van antimicrobiële synthetische stoffen, die bescherming bieden tegen een groot aantal verschillende micro-organismen, zoals bacteriën, virussen, schimmels of algen. Het gepolijste, parelkleurige metalen oppervlak van hoge kwaliteit maakt het apparaat ook ongevoelig voor aanraakgeluiden en vingerafdrukken.


Aanraaksensor voor geïntegreerde muisfuncties

Het apparaat wordt geleverd met een stof- en vuilbestendige aanraaksensor voor superieure kwaliteit. Hiermee kan de gebruiker tijdens het opnemen eenvoudig controleren en navigeren door verschillende toepassingen zonder te hoeven schakelen tussen muis en microfoon.


Inhoud verpakking

  • SpeechMike Premium Air draadloze dicteermicrofoon
  • Docking station ACC4000
  • Netvoeding met internationale adapters
  • 2 USB-kabels
  • Snelle startgids