Philips SpeechAir 2100

€ 499,00

Op voorraad
Levertijd: 2-3 dag(en)

Beschrijving

Slimme opnames voor onderweg

Met het SpeechAir smart dicteerapparaat bespaart u tijd en geld door flexibeler te werken dan ooit tevoren. Of u nu een advocaat of architect bent, met de Philips SpeechAir benut u uw kostbare tijd zo goed mogelijk. Dankzij de geïntegreerde wifi-functie en drie speciale microfoons kunt u overal en op ieder moment bestanden opnemen en delen. Opnames kunnen in realtime worden gecodeerd voor maximale gegevensbeveiliging


Hoe werkt het?

De Philips SpeechAir sluit perfect aan op uw dagelijkse workflow. Maak een stemopname vanuit uw kantoor of onderweg en verzend deze veilig voor transcriptie. U kunt uw opnames naar uw assistent verzenden of de Philips SpeechLive transcriptieservice gebruiken, waar getrainde professionals uw documenten snel voor u klaarmaken. U kunt spraakherkenning ook gebruiken voor vrijwel directe transcriptieresultaten.


Uitstekende opnamekwaliteit Kristalheldere opnames

Drie professionele microfoons zorgen in elke opnamesituatie voor uitstekende geluidskwaliteit. De 360° -microfoon is ideaal voor het opnemen van dictaten en vergaderingen. De directionele microfoon is het meest geschikt voor opnames in luidruchtige omgevingen, bijvoorbeeld in de trein of een druk kantoor. De microfoon onderdrukt achtergrondgeluiden en maakt perfecte stemopnames voor uitstekende audioweergave en spraakherkenningsresultaten. U kunt zelfs VoIP-gesprekken opnemen met een derde, speciaal daarvoor voorziene microfoon.


Blijf altijd verbonden Wifi, LAN, USB en Bluetooth

Bespaar tijd door de opnames die klaar zijn draadloos naar uw transcribenten te sturen en direct toegang te hebben tot de patiëntgegevens in uw documentbeheersysteem. Gebruik wifi voor VoIP-gesprekken en toegang tot uw e-mails en agenda. Wees mobieler door verbinding te maken met een bluetooth-headset of -speakers.


Maximale bestandsbeveiliging
Bescherm uw opnames met wel drie bestandscoderingen

Het beschermen van vertrouwelijke klantgegevens is met name in de juridische, financiële en verzekeringssector van groot belang. Daarom worden SpeechAir opnames in realtime gecodeerd met 256 bits Advanced Encryption Standard (AES). De AES wordt in de VS gebruikt voor zeer vertrouwelijke overheidsinformatie. Het apparaat is door middel van een pincode beschermd tegen onbevoegd gebruik. Functies zoals de camera kunnen worden vergrendeld en wifi-netwerken kunnen worden beperkt voor personeel.


Optimaal beschermd apparaat
Gorilla Glass en antimicrobiële behuizing
Het apparaat is kras- en schokbestendig dankzij Gorilla Glass. De behuizing is gemaakt van antimicrobiële kunststof. Deze materialen zijn bestand tegen bacteriën en verschillende micro-organismen om ervoor te zorgen dat het apparaat hygiënisch blijft. Het apparaat voldoet aan de US militaire standaard 516.6 voor schokbestendigheid.


Camera en streepjescodes scannen

Foto's toevoegen aan uw opnames

Met de camera kunt u ondersteunende foto's gemakkelijk toevoegen aan uw dictaten. U hoeft niet langer een extra camera met u mee te nemen wanneer u bijvoorbeeld schadeclaims of onroerende goederen inspecteert. Al uw documenten kunnen meteen worden verzonden, u hoeft niet te wachten tot u terug bent op kantoor. De SpeechAir camera is ook voorzien van een geïntegreerde streepjescodescanner. Hierdoor kunt u klantgegevens direct koppelen aan een opname door simpelweg een QR-code of streepjescode te scannen.


Slijtvaste schuifschakelaar

Uitstekende ergonomie voor langdurig gebruik

De ergonomische en slijtvaste schuifschakelaar is ontworpen voor efficiënte bediening met één hand zonder dat u naar het apparaat hoeft te kijken. De schuifschakelaar zorgt voor snelle en eenvoudige bediening (afspelen, pauzeren, stoppen, snel vooruitspoelen, snel terugspoelen). Met de instelbare functietoets boven de schakelaar heeft u snel toegang tot de app.


Docking station
Directe bestandsoverdracht en snel opladen
Het inbegrepen superieure docking station verplaatst al uw opnames automatisch naar uw computer en laadt uw apparaat snel op. Dankzij de LAN-verbinding kunt u bestanden direct van het station verzenden zonder een computer te gebruiken. Het docking station heeft een Kensington-slot. Dit antidiefstalsysteem garandeert uw gemoedsrust wanneer u het docking station zonder toezicht achterlaat op kantoor.


Inhoud verpakking

  • Philips SpeechAir smart dicteerapparaat
  • Docking station
  • Oortjes
  • 2 USB-kabels
  • Netvoeding met internationale adapters
  • Snelstartgids