Meer dan alleen spraakherkenning

SpeechLive combineert digitaal dicteren met een workflow via één gebruiksvriendelijk platform en kan worden aangepast aan de workflow van uw kantoor.

Onderweg aan de slag

Gebruik uw kostbare tijd efficiënt

U kunt de Philips SpeechLive AI-aangedreven spraakherkenning altijd en overal gebruiken. Via uw webbrowser of onderweg met onze smartphone-app. Neem eenvoudig uw dictaat op en laat het automatisch in tekst omzetten.

Real-time spraakherkenning binnen onze smartphone app wordt momenteel alleen ondersteund door SpeechLive spraakherkenning. Als u ervoor kiest om Nuance Dragon spraakherkenning te gebruiken, dan kunt backend spraakherkenning gebruiken in uw mobiele app.

Wees overal productief

Laat uw dictaten uitschrijven waar u ook bent, op kantoor, onderweg, of thuis

Dicteer rechtstreeks in uw favoriete toepassing

Plaats de cursor in een document, spreek en zie de geschreven tekst direct verschijnen in het Windows-programma dat u gebruikt.

Gebruik spraakherkenning om e-mails en documenten automatisch aan te maken

Produceer zelf uw documenten op een efficiënte manier, ook als er geen medewerkers beschikbaar zijn

De SpeechLive Dragon spraakherkenning zelf eens testen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende 2 weken proefperiode.

Kanteff Speech Processing

verhuist per 20 december 2022!

Nadat ik in januari 2022 zelfstandig verder ben gegaan heb ik er ook voor gekozen om het kantoor dat ik huurde in Noordwijk op te zeggen. Helaas, door wat onvoorziene omstandigheden hebben we een tijdje in Rijnsburg gewoond en gewerkt, maar vanaf 20 december 2022 kunnen we onze nieuwe woning met kantoor aan huis betrekken.

De laatste 2 weken van het jaar zijn we dus druk met verhuizen en de nodige zaken op orde brengen zodat ik begin 2023 u weer voor de volle 100% van dienst kan zijn vanuit mijn nieuwe kantoor op de Asserstraat 48 in Katwijk.

Kanteff Speech Processing Asserstraat 48 2221 LH Katwijk aan Zee

Dragon Professional 16 !

Dragon versie 16 is nu leverbaar als volledige versie of tijdelijk ook als upgrade.

Promotie Philips dicteerhardware

Hebt u dicteerapparaten die aan vervanging toe zijn? Kunt u nog een extra dicteerheadset gebruiken voor als u van huis uit werkt? Of wilt u gewoon graag de nieuwste versie SpeechMike op uw bureau?

Dan hebben wij goed nieuws voor u!

Want bij aankoop van een digitaal dicteerapparaat uit het Philips gamma, krijgt u tot eind december een waardebon van bol.com cadeau!

U kunt als trouwe klant dan weer goed voorbereid het nieuwe jaar in!

Bekijk de producten in de shop.

* actie tot eind december 2023

Dragon Professional Anywhere

Nu al vanaf € 699,- per jaar

Slimme spraakherkenning op locatie voor de onderneming is gearriveerd; uw personeel in staat stellen om hoogwaardige documentatie te maken, waardoor uw bedrijf tijd en geld kan besparen met Dragon Professional Anywhere.

Inclusief Dragon Anywhere Mobile App!

U kunt DPA 14 dagen uitproberen en daarna profiteren van deze actie, informeer naar de mogelijkheden!

Probeer Philips SmartMike Duo nu!

Snel en nauwkeurig documenteren

Met SmartMike Duo in combinatie met een SpeechLive Spraakherkenning abonnement kunt u snel en nauwkeurig gesprekken vastleggen, of dit nu is om compliance redenen, voor de kwaliteitswaarborg of gewoon voor vergaderprotocollen. Spreek op een natuurlijke manier met uw collega of met uw klant zonder dat u bang hoeft te zijn dat in het transcript niet meer duidelijk is wie wat heeft gezegd.

U kunt de gemaakte documenten later gemakkelijk opvragen vanuit uw SpeechLive account en eenvoudig naar de juiste passage gaan.

  • Unieke AI-algoritmes zorgen ervoor dat elk gesproken woord nauwkeurig wordt vastgelegd
  • Duidelijke transcripts die precies laten zien wie wat gezegd heeft
  • SmartMike is beschikbaar in meerdere talen
  • Mobiel en compact ontwerp voor ultieme opnamevrijheid

KORTINGSACTIE !

In de maanden november en december profiteert u van 15% korting op alle hardware van Philips!

Deze actie loopt tot 31 december 2021 en is alleen geldig op bestellingen geplaatst via onze webshop!

Dragon Medical One

Dragon Medical One!

Schakel vandaag nog over!

De Dragon Medical Practice Edition-software van Nuance is vanaf 31 december 2021 end-of-life, wat betekent dat de software geen nieuwe updates meer zal krijgen en niet meer compatibel zal zijn met nieuwe operating systems. In geval van verlies of nieuwe computeraankoop zal de DMPE-software niet volledig functioneel zijn.

Geniet vandaag nog van de nauwkeurigheid, kwaliteit en snelheid van spraakherkenning in de cloud met Dragon Medical One.

De nieuwe Philips SpeechExec Enterprise nu gebundeld met Dragon Medical One

Philips SpeechExec Enterprise is nu volledige geïntegreerd met Dragon Medical One (DMO) spraakherkenningssoftware. Deze bundel biedt het beste van twee werelden voor auteurs en IT-professionals in de medische sector.

Professionele workflow en specifieke medische woordenschat

Lees meer...

Dragon Professional Anywhere - Nederlands!

Eindelijk! Nederlandse spraakherkenning is vanaf nu mogelijk vanuit de cloud. Zeg maar dag tegen de servers. Het enige dat je nodig hebt is een linkje, en voor je het weet voelt je toetsenbord zich verwaarloosd en heb je tijd over.

Lees meer...

SpeechExec 11.6 nu beschikbaar!

Philips voert met deze nieuwe versie weer de nodige verbeteringen door.

  • Sneller verversen van de SpeechLive mappen (ook op de achtergrond)
  • Ondersteuning voor de laatste Windows 10 edities
  • Nieuwe Licentie activatie waardoor nieuwe, maar ook bestaande gebruikers nog makkelijker aan de slag kunnen gaan

Upgraden naar deze versie? Neem dan even contact met ons op!

Zomer actie tot wel 30% korting!

ZOMER ACTIE!

Word ambassadeur en geniet van een korting op een nieuwe SpeechMike of Pocket Memo !

Bent u tevreden over onze diensten en producten?

Deel uw ervaringen met uw collega’s en zakenrelaties, en help ze efficiënter te werken met onze dicteerapparaten en software.

Voor elke nieuwe klant die u aanbrengt, ontvangt u beide een korting van 30% op een nieuwe SpeechMike Premium Air of Digital PocketMemo.

Hoe werkt dat?

Wanneer u gebruik wilt maken van deze actie, neemt u contact met ons op en vertel ons met wie van uw collega kantoren we contact mogen opnemen om hen te tonen welke oplossingen we ze kunnen bieden.

Volgt daar een betaalde opdracht uit, dan profiteert u beide van deze actie!

Neem contact met ons op

telefoon: 088 - 5268333

via e-mail: info@kanteffspeech.nl

Deze actie is geldig tot en met september 2020.

Thuiswerken met Philips Dictation

Thuiswerken ?

Test de professionele spraakoplossingen van Philips gratis gedurende 30 dagen.

Om de uitdagingen van telewerken aan te gaan, heeft Philips diverse professionele spraakoplossingen ontwikkeld waarmee u overal en altijd kunt werken met behulp van een internetverbinding of een 3G/4G connectie via uw telefoon.

Met de Philips SpeechLive Cloud oplossing kunt u rapporten, verslagen en documenten aanmaken en omzetten in tekstbestanden waar en wanneer u wil.

Hoe werkt dat?

De auteur spreekt zijn opname in met de Philips app of met een digitale voice recorder.

Het dictaat wordt verstuurd via de Philips app of via de Philips SpeechLive site en is vanaf dan onmiddellijk beschikbaar voor verwerking.

Het dictaat wordt uitgeschreven door uw assistent(e) of door de spraakherkenning in Philips SpeechLive.

Dit proces vereenvoudigt de samenwerking tussen auteur en secretariaat: het is niet nodig om fysiek in dezelfde kantoorruimte of op hetzelfde computernetwerk aanwezig te zijn. Het is ook niet nodig om software te installeren.

Alles wat u nodig heeft is de app om te dicteren en een internet browser om uit te schrijven.

Veilig

Philips SpeechLive verzekert het delen, de backup en het beveiligen van uw gegevens conform de GDPR (AVG) regelgeving.

We bieden momenteel een gratis test aan van 30 dagen!

Meer informatie...

Waarom zich abonneren op SpeechExec?

De nieuwe Philips SpeechExec software is nu beschikbaar op basis van een abonnement om efficiënter aan uw verwachtingen te voldoen.

Met een abonnement op SpeechExec kunt u genieten van alle voordelen van software updates. Door eenvoudig de optie “automatisch updaten” te activeren, verloopt alles automatisch en transparant. Hierdoor bent u ook zeker dat alle gebruikers met de laatste versie werken.

De SpeechExec updates garanderen een volledige compatibiliteit met de meest recente releases van Windows zodat u nooit nog onderbrekingen in uw werk ervaart.

Licenties zijn nu toegewezen aan individuele gebruikers, niet aan individuele PC’s, waardoor u de vrijheid heeft om te werken vanaf uw desktop op het werk of vanaf een laptop buitenshuis. Hierdoor kunt u ook eenvoudig een licentie opnieuw activeren in geval van een hardwareprobleem.

Alle SpeechExec-updates en nieuwe functies zijn inbegrepen in het abonnementspakket zonder extra kosten, dus er zijn geen onverwachte uitgaven voor software upgrades.

Bekijk de software

Philips SpeechOne dicteerheadset voor spraakherkenning

NIEUW - De enige professionele dicteerheadset - met een nauwkeurige microfoon en lossless audio-overdracht

De Philips SpeechOne draadloze dicteerheadset is speciaal ontwikkeld voor gebruikers die dicteren en spraakherkenning veelvuldig gebruiken om documenten aan te maken. De premium ontkoppelde microfoon biedt kristalheldere opnames, perfect voor nauwkeurige transcripties. Het zeer comfortabele en ergonomische design, de gepersonaliseerde draagopties en de hygiënische verwisselbare oorkussentjes maken de headset tot de perfecte aanvulling in zowel ziekenhuizen als kantoren.

Bekijk de verschillende modellen.

Gratis Philips Airbridge!

ACTIE - Gratis AirBridge Draadloze Adapter - bij aankoop van een Philips SpeechMike Premium Air of een Philips SpeechOne

Hoe het werkt

Volg deze stappen om uw gratis AirBridge draadloze adapter te verkrijgen

Koop een Philips SpeechMike Premium Air microfoon of een Philips SpeechOne draadloze dicteerheadset tussen 1 september en 31 december 2019 (inclusief).

Ga binnen de 14 dagen na uw aankoop naar www.dictation.philips.com/freeairbridge, vul het online formulier in en upload het aankoopbewijs (afbeelding van de factuur). De dag van aankoop zoals vermeld op uw factuur telt als dag 1.

U ontvangt een e-mail ter bevestiging van uw aanvraag. Na verificatie van uw aanvraag, zorgen wij voor de levering van de AirBridge adapter binnen de 28 dagen.

Vraag hier uw gratis Airbridge aan!

Philips introduceert spraak-naar-tekstsoftware beschikbaar via een abonnement

Het volledige scala aan dicteer- en transcriptiesoftware komt tegemoet aan de veranderende behoeften van zowel kleine als grote bedrijven door middel van een nieuw abonnementsmodel.

SpeechLive, de webdicteer- en transcriptieoplossing van Philips, beschikt nu over een gloednieuwe spraak-naar-tekstservice die gebruikers realtime spraakherkenning biedt. Dit bespaart gebruikers niet alleen tijd bij het werken aan documenten, maar ook geld en moeite, omdat er geen extra spraakherkenningssoftware hoeft te worden aangeschaft en geïnstalleerd. SpeechLive biedt constante toegang tot bestanden om de mobiliteit te vergroten, zodat professionals altijd en overal kunnen werken. Philips SpeechExec Enterprise is nu verkrijgbaar als een één- of tweejarig abonnementspakket en is ideaal voor grote bedrijven met meerdere vestigingen. Het ondersteunt workflowprocessen die een centrale administratie en virtuele omgevingen vereisen.

Lees het volledige bericht op de website van Philips. Klik hier...

Update Dragon Professional Individual

UPDATE - Dragon Professional Individual

Er is een nieuwe update beschikbaar voor Dragon Professional Individual 15 van Nuance waarin een aantal problemen zijn opgelost.

Lees meer...

SpeechMike Premium Air

NIEUW - Philips SpeechMike Premium Air

Speech Processing Solutions, de nummer 1 ter wereld in professionele dicteeroplossingen, heeft een nieuwe draadloze dicteermicrofoon aangekondigd.

Met de Philips SpeechMike Premium Air kunnen professionals in de gezondheidszorg, de juridische wereld en de zakenwereld documenten dicteren en zo kostbare tijd besparen. Professionals kunnen zich concentreren op hun hoofdtaken, hun algemene efficiëntie verhogen.

Lees meer...

Philips SpeechLive Cloud Dicteren en Spraakherkenning

NIEUW - SpeechLive

Speech Processing Solutions lanceert de nieuwste versie van zijn Philips SpeechLive dicteerworkflow software. De nieuwste release biedt een volledig geïntegreerde spraakherkennings- en transcriptieservice waardoor opnames nog sneller in tekst kunnen worden omgezet. Spraakopnames kunnen om het even waar gemaakt worden met behulp van een voice recorder of een Smartphone App en kunnen snel worden omgezet in geschreven documenten. Hierdoor kunnen drukbezette professionals tijd en middelen besparen.

Lees meer...

NIEUW - DRAGON PROFESSIONAL INDIVIDUAL 15

Nu direct leverbaar bij Kanteff Speech Processing! Kies voor een volledig pakket of voor een upgrade van uw huidige Dragon Professional/Premium!

Met de gloednieuwe Dragon Professional Individual 15 zet u uw stem aan het werk om rapporten, e-mailberichten en formulieren op te stellen en nog veel meer te doen. Dankzij de volledig nieuwe spraakengine van de volgende generatie met Deep Learning-technologie werken de dicteer- en transcriptiefuncties ongeëvenaard snel en nauwkeurig. U bent dus veel minder tijd kwijt aan documentatie en heeft de handen vrij voor activiteiten die de bedrijfsresultaten bevorderen.

Lees meer...

Philips SpeechAir

NIEUW - PHILIPS SPEECHAIR EN SPEECHLIVE SPRAAKHERKENNING IN DE CLOUD!

Zowel de SpeechAir, alsook SpeechLive zijn ideaal voor iedereen die zakelijk veel op reis is en niet altijd vanaf een vaste werkplek werkt.

Ingo Bischof, MBA, directeur van IVAM Gebäudemanagement GmbH, is enthousiast over de voordelen van deze beide oplossingen: "Door de Philips dicteeroplossingen is het voor ons veel gemakkelijker om de status van de onroerende goederen die wij beheren na te gaan en deze te dicteren. De gedicteerde opnames worden naar onze back office verzonden.

We besparen zeer veel tijd omdat met de transcriptie al begonnen kan worden, nog voordat wij terug op kantoor zijn."

Lees meer...

EEN SUCCESVERHAAL VAN 60 JAAR!

In 1954 werd in Wenen het eerste dicteerapparaat van het merk Philips ontwikkeld en gefabriceerd.

Hiermee was de basis gelegd voor een indrukwekkende serie innovaties en successen.

Lees meer...