Waarom zich abonneren op SpeechExec?

De nieuwe Philips SpeechExec software is nu beschikbaar op basis van een abonnement om efficiënter aan uw verwachtingen te voldoen.

Steeds up-to-date
Met een abonnement op SpeechExec kunt u genieten van alle voordelen van software updates. Door eenvoudig de optie “automatisch updaten” te activeren, verloopt alles automatisch en transparant. Hierdoor bent u ook zeker dat alle gebruikers met de laatste versie werken.

Steeds compatibel
De SpeechExec updates garanderen een volledige compatibiliteit met de meest recente releases van Windows zodat u nooit nog onderbrekingen in uw werk ervaart.

Steeds beschikbaar
Licenties zijn nu toegewezen aan individuele gebruikers, niet aan individuele PC’s, waardoor u de vrijheid heeft om te werken vanaf uw desktop op het werk of vanaf een laptop buitenshuis. Hierdoor kunt u ook eenvoudig een licentie opnieuw activeren in geval van een hardwareprobleem.

Voorspelbare kosten
Alle SpeechExec-updates en nieuwe functies zijn inbegrepen in het abonnementspakket zonder extra kosten, dus er zijn geen onverwachte uitgaven voor software upgrades.

Bekijk de software

Philips SpeechOne dicteerheadset voor spraakherkenning

NIEUW - De enige professionele dicteerheadset
-
met een nauwkeurige microfoon en lossless audio-overdracht

De Philips SpeechOne draadloze dicteerheadset is speciaal ontwikkeld voor gebruikers die dicteren en spraakherkenning veelvuldig gebruiken om documenten aan te maken. De premium ontkoppelde microfoon biedt kristalheldere opnames, perfect voor nauwkeurige transcripties. Het zeer comfortabele en ergonomische design, de gepersonaliseerde draagopties en de hygiënische verwisselbare oorkussentjes maken de headset tot de perfecte aanvulling in zowel ziekenhuizen als kantoren.

Bekijk de verschillende modellen.

Gratis Philips Airbridge!

ACTIE - Gratis AirBridge Draadloze Adapter - bij aankoop van een Philips SpeechMike Premium Air of een Philips SpeechOne

Hoe het werkt

Volg deze stappen om uw gratis AirBridge draadloze adapter te verkrijgen

Koop een Philips SpeechMike Premium Air microfoon of een Philips SpeechOne draadloze dicteerheadset tussen 1 september en 31 december 2019 (inclusief).

Ga binnen de 14 dagen na uw aankoop naar www.dictation.philips.com/freeairbridge, vul het online formulier in en upload het aankoopbewijs (afbeelding van de factuur). De dag van aankoop zoals vermeld op uw factuur telt als dag 1.

U ontvangt een e-mail ter bevestiging van uw aanvraag. Na verificatie van uw aanvraag, zorgen wij voor de levering van de AirBridge adapter binnen de 28 dagen.

Vraag hier uw gratis Airbridge aan!

Philips introduceert spraak-naar-tekstsoftware beschikbaar via een abonnement

Het volledige scala aan dicteer- en transcriptiesoftware komt tegemoet aan de veranderende behoeften van zowel kleine als grote bedrijven door middel van een nieuw abonnementsmodel.

SpeechLive, de webdicteer- en transcriptieoplossing van Philips, beschikt nu over een gloednieuwe spraak-naar-tekstservice die gebruikers realtime spraakherkenning biedt. Dit bespaart gebruikers niet alleen tijd bij het werken aan documenten, maar ook geld en moeite, omdat er geen extra spraakherkenningssoftware hoeft te worden aangeschaft en geïnstalleerd. SpeechLive biedt constante toegang tot bestanden om de mobiliteit te vergroten, zodat professionals altijd en overal kunnen werken. Philips SpeechExec Enterprise is nu verkrijgbaar als een één- of tweejarig abonnementspakket en is ideaal voor grote bedrijven met meerdere vestigingen. Het ondersteunt workflowprocessen die een centrale administratie en virtuele omgevingen vereisen.

Lees het volledige bericht op de website van Philips. Klik hier...

Update Dragon Professional Individual

UPDATE - Dragon Professional Individual

Er is een nieuwe update beschikbaar voor Dragon Professional Individual 15 van Nuance waarin een aantal problemen zijn opgelost.

Lees meer...

SpeechMike Premium Air

NIEUW - Philips SpeechMike Premium Air

Speech Processing Solutions, de nummer 1 ter wereld in professionele dicteeroplossingen, heeft een nieuwe draadloze dicteermicrofoon aangekondigd.

Met de Philips SpeechMike Premium Air kunnen professionals in de gezondheidszorg, de juridische wereld en de zakenwereld documenten dicteren en zo kostbare tijd besparen. Professionals kunnen zich concentreren op hun hoofdtaken, hun algemene efficiëntie verhogen.

Lees meer...

Philips SpeechLive Cloud Dicteren en Spraakherkenning

NIEUW - SpeechLive

Speech Processing Solutions lanceert de nieuwste versie van zijn Philips SpeechLive dicteerworkflow software. De nieuwste release biedt een volledig geïntegreerde spraakherkennings- en transcriptieservice waardoor opnames nog sneller in tekst kunnen worden omgezet. Spraakopnames kunnen om het even waar gemaakt worden met behulp van een voice recorder of een Smartphone App en kunnen snel worden omgezet in geschreven documenten. Hierdoor kunnen drukbezette professionals tijd en middelen besparen.

Lees meer...

NIEUW - DRAGON PROFESSIONAL INDIVIDUAL 15

Nu direct leverbaar bij Kanteff Speech Processing! Kies voor een volledig pakket of voor een upgrade van uw huidige Dragon Professional/Premium!

Met de gloednieuwe Dragon Professional Individual 15 zet u uw stem aan het werk om rapporten, e-mailberichten en formulieren op te stellen en nog veel meer te doen. Dankzij de volledig nieuwe spraakengine van de volgende generatie met Deep Learning-technologie werken de dicteer- en transcriptiefuncties ongeëvenaard snel en nauwkeurig. U bent dus veel minder tijd kwijt aan documentatie en heeft de handen vrij voor activiteiten die de bedrijfsresultaten bevorderen.

Lees meer...

Philips SpeechAir

NIEUW - PHILIPS SPEECHAIR EN SPEECHLIVE SPRAAKHERKENNING IN DE CLOUD!

Zowel de SpeechAir, alsook SpeechLive zijn ideaal voor iedereen die zakelijk veel op reis is en niet altijd vanaf een vaste werkplek werkt.

Ingo Bischof, MBA, directeur van IVAM Gebäudemanagement GmbH, is enthousiast over de voordelen van deze beide oplossingen: "Door de Philips dicteeroplossingen is het voor ons veel gemakkelijker om de status van de onroerende goederen die wij beheren na te gaan en deze te dicteren. De gedicteerde opnames worden naar onze back office verzonden.

We besparen zeer veel tijd omdat met de transcriptie al begonnen kan worden, nog voordat wij terug op kantoor zijn."

Lees meer...

EEN SUCCESVERHAAL VAN 60 JAAR!

In 1954 werd in Wenen het eerste dicteerapparaat van het merk Philips ontwikkeld en gefabriceerd.

Hiermee was de basis gelegd voor een indrukwekkende serie innovaties en successen.

Lees meer...