Kanteff Speech Processing

Keyserswey 101

2201CX Noordwijk aan Zee

Tel: 088-5268333

E-mail: info@kanteffspeech.nl

Met meer dan 19 jaar ervaring zijn wij de absolute specialist op het gebied van digitaal dicteren en spraakherkenning. Al vanaf het eerste begin hebben wij ons bezighouden met deze innovatieve producten en technologieën. Maakte de advocatuur eerst de overstap van het traditionele analoge dicteren op bandjes naar digitaal dicteren en nu zelfs naar Apps op de smartphone, zo volgt nu de overstap naar een compleet systeem inclusief spraakherkenning.

Dergelijke systemen hebben wij al bij een groot aantal kantoren succesvol geïmplementeerd en deze kunt u dan ook terugvinden bij onze referenties. Wilt u bekijken of een dergelijk systeem ook binnen uw kantoor past? Neemt u dan contact met ons op.

Professionele spraakoplossingen
Spraakherkenning in de advocatuur

Juridische spraakherkenning

Maakte de advocatuur eerst de overstap van het traditionele analoge dicteren op bandjes naar digitaal dicteren en nu zelfs naar Apps op de smartphone, zo volgt nu de overstap naar een compleet systeem inclusief spraakherkenning.

Dergelijke systemen hebben wij al bij een zeer groot aantal kantoren succesvol geïmplementeerd en deze kunt u dan ook terugvinden bij onze referenties. Wilt u bekijken of een dergelijk systeem ook binnen uw kantoor past?

Neemt u dan contact met ons op.

Medische spraakherkenning

Medische spraakherkenning

Elke dag werken miljoenen gebruikers en duizenden bedrijven met producten van Nuance, bijvoorbeeld als ze telefoonnummers of accountinformatie opvragen, patiëntgegevens dicteren, een bestemming opgeven aan een navigatiesysteem of digitaal documenten reproduceren die kunnen worden verspreid en doorzocht. Nuance zorgt ervoor dat al deze ervaringen productief en inspirerend zijn.

Door onze expertise en ervaring op het gebied van spraakherkenning zijn wij Nuance Premier Value Added Reseller.

U vindt de Nuance Medische spraakherkenning in onze shop.

Ook hebben wij ons inmiddels bewezen in de medische sector. Door onze ervaringen binnen diverse ziekenhuizen, psychiatrische instellingen en revalidatie centra hebben we inmiddels een gedegen ervaring opgebouwd.

dicteren voor schaderegelaars

Expertise workflow

In de schade- en letselschade branche is niets zo belangrijk als een volledig en correct rapport van een schade, met onze oplossingen is dat makkelijk, snel en vooral eenvoudig te realiseren.

In de (letsel) schade branche is het belangrijk om een zo volledig mogelijk verslag af te leveren. Door dit eenvoudiger en sneller te kunnen doen met bijvoorbeeld spraakherkenning hebben een groot aantal schaderegelaars al profijt van onze diensten en producten.

Vergelijkbare oplossingen hebben we al bij diverse grote maar ook kleine kantoren geïmplementeerd en deze kunt u dan ook terugvinden bij onze referenties.

Wilt u bekijken of een dergelijk systeem ook binnen uw kantoor past? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of advies.

Specialist

Kanteff Speech Processing is een van de meest vooruitstrevende leveranciers van dicteerapplicaties en spraakherkenningssystemen. Wij proberen u steeds van de laatste ontwikkelingen en producten op de hoogte te brengen en te houden. Tevens zijn wij specialist op het gebied van digitaal dicteren. Wij zijn onafhankelijk en kunnen u dus adviseren bij de keuze van zowel software als hardware.

Onze service omvat ondermeer de ontwikkeling en implementatie van spraakherkenning in uw bestaande kantoor omgeving. U kunt ook bij ons terecht voor de benodigde begeleiding, opleidingen en ondersteuning. Kanteff Speech Processing is een geheel "Self Suporting Company" en kan u dus van advisering tot evaluatie geheel begeleiden bij de implementatie van digitaal dicteren of spraakherkenning binnen uw kantoor omgeving.