Philips DPM 7200 Digital Pocket Memo

€ 529,00
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 4-5 dag(en)

Beschrijving

De PocketMemo dicteerapparaat tilt dicteren naar een hoger niveau. Twee microfoons garanderen een superieure geluidskwaliteit voor uw dictaten. Het robuuste, maar toch lichte ontwerp van roestvast staal is ergonomisch geheel verantwoord en dus ideaal als u lang achter elkaar moet werken. De klassieke modus geeft gebruikers het gevoel dat ze met een analoog apparaat werken, zodat ze zich op de essentie kunnen concentreren en toch profiteren van de voordelen van digitale technologie.


 • Slijtvaste ergonomische schuifschakelaar voor efficiënte bediening met één hand
 • Twee microfoons
  voor stereo-opnames met een superieure kwaliteit
 • Robuuste behuizing van roestvrij staal
  voor extra duurzaamheid
 • SpeechExec workflowsoftware
  voor efficiënt gegevensbeheer


Twee microfoons voor stereo-opnames met een superieure kwaliteit
De ingebouwde microfoons leveren altijd stereo-opnames van superieure kwaliteit. De kristalheldere opnames zijn perfect geschikt voor spraakherkenning.


Slijtvaste ergonomische schuifschakelaar voor efficiënte bediening met één hand

De snel reagerende, ergonomische schuifschakelaar is ontworpen om alle opname- en afspeelfuncties met één hand te bedienen. Op deze manierkunt u uw bestanden gemakkelijk en snel bewerken (invoegen, overschrijven, toevoegen). De schakelaar werkt met een lichtsensorsignaal,waardoor hij slijtvast en duurzaam is.


Robuuste behuizing van roestvrij staal voor extra duurzaamheid
De asymmetrische en ergonomische vorm ligt perfect in uw hand. Het slanke, lichte ontwerp biedt maximaal comfort, zelfs wanneer u lang achter elkaar moet werken. Het roestvrije staal zorgt voor een robuust en zeer duurzaam beschermend omhulsel rondom het apparaat. Het apparaat voldoet aan de Amerikaanse militaire standaard 516.6 voor schokbestendigheid.


SpeechExec workflow-software voor efficiënt gegevensbeheer

De SpeechExec-software organiseert de workflow van dicteerbestanden en de resulterende documenten tussen de auteur en de transcriptionist en biedt u de mogelijkheid om de status van uw werk te volgen.


Hoge opnamekwaliteit in DSS- en MP3-indeling

De DSS-indeling is ontworpen voor digitale spraakrecorders en maakt een hoge compressieverhouding met beperkt kwaliteitsverlies mogelijk. Dankzij de DSS-indeling kunt u ook aanvullende informatie opslaan in de bestandstitel. Dit vergemakkelijkt het ordenen en transcriberen van dicteerbestanden. De MP3-indeling is de standaardindeling voor audio-opslag voor consumenten en daarnaast de standaardcodering voor het overzetten en afspelen van muziek op digitale audiospelers.


Klassieke modus voor een duidelijke en gebruiksvriendelijke bediening
Veel gebruikers zijn nog steeds dol op hun analoge apparaten vanwege hun eenvoud en gebruiksvriendelijkheid. De optionele klassieke modus biedt het uiterlijk en de beleving van een analoog apparaat. Zo kunnen gebruikers zich op de essentie concentreren en toch profiteren van de voordelen van digitale technologie.


Inhoud verpakking

 • PocketMemo dicteerapparaat
 • Geheugenkaart
 • Oplaadbare batterij
 • USB-kabel
 • Etui
 • SpeechExec Basic dicteersoftware - abonnement voor 2 jaar inbegrepen
 • Snelstartgids