Philips LFH 4512 SpeechExec Pro Transcribe Licentie voor 2 jaar

€ 230,00
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2-3 dag(en)

Beschrijving

Gebruik de kracht van uw stem - met professioneel digitaal dicteren

SpeechExec Pro dicteer- en transcriptiesoftware koppelt auteurs en transcribenten aan elkaar. Bespaar tijd en middelen dankzij eenvoudige communicatie, instellingen voor workflowvoorkeuren en flexibiliteit in uw organisatie. Auteurs kunnen rechtstreeks opnemen in de software met behulp van een dicteermicrofoon. Transcribenten kunnen afspelen en eenvoudig transcriberen met behulp van een voetpedaal.


 • Workflowmanagement en automatisering
  voor verbeterde productiviteit
 • Recorder voor handig direct dicteren
  met dicteermicrofoons van Philips
 • Pop-upmeldingen
  voor nieuwe belangrijke taken
 • Coderingssleutels en back-upfuncties
  voor de strengste beveiliging


Workflowmanagement en automatisering voor verbeterde productiviteit

Controleer en beheer eenvoudig de workflow tussen auteurs en transcribenten. Opnames en de daaruit voortkomende documenten worden automatisch naar de juiste persoon doorgestuurd, waardoor de levertijd korter is.


Werklijsten voor het eenvoudig controleren en volgen van taken

Aan de hand van werklijsten kunnen zowel auteurs als transcribenten hun werkstatussen in de gaten houden. Dit maakt onnodige communicatie over statussen overbodig, waardoor beide partijen tijd besparen. Bestanden kunnen worden georganiseerd in submappen. Ze kunnen specifieke eigenschappen en opmerkingen toegewezen krijgen en kunnen worden gemarkeerd als urgent om taken prioriteit te geven.


Coderingssleutels en back-upfuncties voor de strengste beveiliging

Dankzij bestandscodering in realtime (256-bits) en veilige bestandsoverdracht krijgen alleen bevoegde personen toegang tot documenten. De optionele automatische back-upfunctie beschermt data tegen onvoorzien verlies.


Koppeling met SpeechLive beschikbaar voor nog meer mobiliteit

De Philips SpeechLive cloud-dicteeroplossing geeft gebruikers doorlopend toegang tot bestanden via een browser voor nog meer flexibiliteit en mobiliteit. Met SpeechLive kunnen auteurs op hun smartphone dicteren en dictaten rechtstreeks naar de SpeechExec software verzenden. Er is ook een transcriptieservice beschikbaar. Hierbij worden de opnames van de auteur snel uitgetypt door getrainde professionals.


Recorder voor handig direct dicteren met dicteermicrofoons van Philips

Met de geïntegreerde dicteerrecorder kunnen auteurs rechtstreeks opnemen via hun SpeechExec software. De software werkt perfect samen met de Philips SpeechMike dicteermicrofoons en zorgt ervoor dat alle opname- en afspeelfuncties (invoegen, overschrijven en toevoegen) snel en eenvoudig kunnen worden bediend. De functietoetsen kunnen afzonderlijk worden geprogrammeerd voor extra gebruiksgemak.


Geautomatiseerde bestandsdownload voor snel en eenvoudig doorsturen van taken

Met SpeechExec Pro kunnen auteurs en transcribenten al hun dictaten automatisch downloaden vanaf hun dicteerapparaat rechtstreeks naar de software en doorsturen naar de gewenste bestemming via hun lokale netwerk, FTP-server SpeechLive of e-mail.


Voorzien voor gebruik met professionele spraakherkenning voor de hoogste nauwkeurigheid

Spraakherkenningssoftware van Dragon werkt naadloos samen met de oplossing. Of de auteur nu rechtstreeks in de software wil dicteren met een Philips microfoon of opgenomen bestanden vanaf een dicteerapparaat wil uploaden, dankzij de uitzonderlijk nauwkeurige spraakherkenning wordt hun workflow gevoelig versneld.


Player voor gemakkelijke en snelle transcriptie met het Philips voetpedaal

De software is uitgerust met een zeer gebruiksvriendelijke transcriptiespeler waarmee u opnames kunt pauzeren, snel vooruit spoelen en terugspoelen. In combinatie met het configureerbare voetpedaal van Philips verloopt de transcriptie nog beter en sneller. Er kunnen vooraf gedefinieerde sjablonen worden gebruikt, zodat documenten automatisch worden aangemaakt met de juiste kop- en voettekst waarmee nog meer tijd wordt bespaard.


Afzonderlijke sorteer- en filteropties voor organisatie en toewijzing van taakprioriteiten

Zowel auteurs als transcribenten kunnen profiteren van afzonderlijke sorteer- en filteropties; hiermee kunnen ze dictaten en documenten nog sneller vinden en altijd goed georganiseerd blijven.


Pop-upmeldingen voor nieuwe belangrijke taken

Transcribenten kunnen meldingen ontvangen wanneer ze nieuwe opnames krijgen toegewezen. Hierdoor worden belangrijke opnames nooit gemist. Deze meldingen worden in realtime weergegeven op hun scherm, in een discreet pop-upvenster.