UPGRADE - Dragon Professional Group 15 van DPG 13/14

€ 249,00
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2-3 dag(en)

Beschrijving

Betere documentatie in kortere tijd en tegen lagere kosten

Met de spraakherkenningssoftware van Dragon Professional Group maken medewerkers in uw hele bedrijf sneller en efficiënter documentatie van hoge kwaliteit en kunt u tijd en geld besparen.


Snel en eenvoudig documenten maken.
Dicteren is driemaal sneller dan typen en tot maar liefst 99% nauwkeurig, meteen bij het eerste gebruik. Omdat het opstellen van een document aanzienlijk sneller gaat, zijn uw medewerkers minder tijd kwijt aan papierwerk en kunnen ze zich richten op taken die bijdragen aan de winstgevendheid.


Terugkerende of handmatige processen stroomlijnen.
Met Dragon kunt u taken eenvoudig automatiseren of terugkerende stappen in één opdracht opnemen. Maak zelf spraakopdrachten voor het invoegen van standaardtekst of handtekeningen in documenten. Of maak macro's om workflows met meerdere stappen te automatiseren met spraakopdrachten, zodat u veel tijd bespaart. Vervolgens deelt u deze aanpassingen met alle gebruikers van Dragon zodat iedereen nog efficiënter kan werken.


Efficiënt werken en weinig tot geen transcriptiekosten.
U bent minder afhankelijk van externe transcriptieservices of heeft geen last meer van de vertragingen door transcriptie. Met Dragon kunt u audiobestanden of spraakbestanden van één spreker snel en eenvoudig laten uitschrijven zodra u weer achter de pc zit. Met AFTA (Auto Transcribe Folder Agent) is transcriptie van meerdere audio-opnamen tegelijk mogelijk.


Zelf woorden toevoegen voor uw bedrijf.
Maak aangepaste woordenlijsten met bedrijfsspecifieke termen en afkortingen die uw medewerkers elke dag gebruiken. Aangepaste woorden of woordenlijsten die u heeft gemaakt en toegevoegd, kunt u met andere Dragon-gebruikers delen. Zo wordt het dicteren nog nauwkeuriger en zijn documenten nog sneller klaar.


Eenvoudig centraal gebruikersbeheer.
Met Nuance Management Center (NMC) is het beheer eenvoudiger dan ooit. U kunt het gebruik van Dragon bijhouden, licenties op basis van gebruik opnieuw toekennen en specifieke functies voor uw bedrijf (zoals aangepaste woorden, opdrachten en automatische teksten) beheren en met meerdere gebruikers delen.


RSI-klachten verminderen.
Verminder de symptomen van RSI of voorkom dat er klachten optreden. Professionals kunnen met hun stem documenten maken en andere taken uitvoeren op de computer, waardoor de fysieke belasting van het typen afneemt.